4 oplevelsesgaver til ham, der forudsætter et flot outfit

News -

4 oplevelsesgaver til ham, der forudsætter et flot outfit

Dresscode er ikke noget, der tages så højtideligt mere. Du kan næsten møde op til hvad som helst i et par jeans og en bluse, uden at nogen tager notits af det. Faktisk vil det ofte mange steder vække mere opsigt, hvis du møder op i det stiveste puds. Så det kan være svært at få luftet det dyre, skræddersyede jakkesæt. Men det er muligt at finde anledninger. Se med her!

Har du en kammerat eller en kæreste, der sukker efter at få lov at trække i sit smarte outfit – bare for en dag eller en aften. Så skal du invitere ham på en oplevelse, hvor alle er klædt standsmæssigt på, og hvor det forventes, at I overholder en vis dresscode. Sådanne oplevelser får du nogle forslag til herunder. Du kan finde endnu mere inspiration her, hvis du er på jagt efter en oplevelsesgave til ham.

Champagnesmagning

Der er bare noget eksklusivt ved champagne. Ægte champagne. Og selvom der ikke kræves en bestemt påklædning for at deltage i champagnesmagning, så smager de dyre, boblende dråber altså bare meget bedre i det flotte outfit end i et par shorts og en T-shirt med print.

Middag på michelin-restaurant

Inviter din kammerat eller kæreste på michelin-restaurant. Her forventes det, at påklædningen er i orden. Så her er der rig mulighed for at få luftet outfittet, der ellers normalt hænger i dragtposen i klædeskabet.

Det er dog de færreste restauranter, der har en nedskreven dresscode, men nogle steder forlanges det faktisk, at mænd bærer slips og jakke.

Ophold på et ”gammelt” gods, herregård eller et slot

Det ”kræves” måske ikke ligefrem at være iklædt et jakkesæt for et ophold på et gods, en herregård eller et slot, men det vil i allerhøjeste grad være velset, at I kommer i et flot outfit. I hvert fald når I opholder jer i restauranten eller andre fælles opholdsarealer.

Der findes flere godser, herregårde og slotte rundt om i Danmark – og også i nabolandene – hvor du kan købe et ophold til dig og din kammerat eller kæreste.

Krydstogt

Tag ud at sejle med et storslået krydstogtskib, hvor der serveres overdådig middag om aftenen og afholdes dans bagefter. Om dagen kan I slappe af, men om aftenen skal det stive puds vises frem.

Denne oplevelsesgave er nok én af de dyrere, men I behøver jo ikke være væk i flere uger, en forlænget weekend kan gøre det.

God fornøjelse!

Related links


About Trendhim 

Trendhim designs fashionable, affordable and quality accessories for men. We are based in Horsens, Denmark, but our online store is available in 18 languages across 28 countries. In the last 3 years, our talented crew expanded from 3 to 50 employees, and we received four times the Gazelle price for fast-growing businesses.