News -

5 tips til gaven til fars dag

At du giver en gave til fars dag, betyder utroligt meget for din far. I hverdagens travle kalender har du måske ikke lige tid til at vise, hvor meget du holder af ham. Derfor er fars dag en rigtig god anledning til at fejre ham og vise, at hans tilstedeværelse betyder noget for dig. 

Fars dag er altid på den samme dato – nemlig d. 5. juni. Datoen er nem at huske, da det jo er samme dag som Grundlovsdag. Din fars eller dine børns fars hjerte vil smelte, når I giver ham en gave til fars dag. Mange gange skal der ikke så meget til for at vise, at I elsker ham.

Der findes et væld af tips og gode idéer til en gave til fars dag. Herunder kan du se blot et lille udpluk af dem.

  • Den personlige gave til fars dag
  • Gadgets til den tekniske far
  • Oplevelser sammen med dig
  • Gavekurve med lækre sager
  • Smagsoplevelser til gourmeten

Den personlige gave til fars dag

Den personlige gave til fars dag er altid et sikkert hit. Giv ham et krus, en køleskabsmagnet eller måske en T-shirt med dit billede på.

Det vil varme din fars hjerte, hver gang han bruger gaven. Plus han jo stolt kan vise sit barn frem for kolleger og venner.

Gadgets til den tekniske far

Gadgets er gode at give som gave til fars dag, hvis din far er af den tekniske type. Det kunne f.eks. være et smartwatch, så han kan holde styr på sin træning. Eller et grilltermometer til hans grill. Eller en powerbank til hans nye mobil.

Oplevelser sammen med dig

Elsker din far oplevelser, så er oplevelser sammen med dig den perfekte gave til fars dag.

I kunne prøve at tage en tur ud i et svævefly, tage på ballonflyvning, flyve med helikopter, eller lave tandemspring osv. I kunne også prøve at tage ud og dykke i Kattegatcentret sammen med hajerne.

Er din far til fede og hurtige biler, kunne du arrangere en køretur i f.eks. en Ferrari.

Gavekurve med lækre sager

En flot gavekurv med personlige plejeprodukter, som din far bruger, vil han blive rigtig glad for. Eller en gavekurv med alle hans yndlingssnacks. Det er også en super gave til fars dag.

Gavekort til gourmeten

Er din far en gourmet – altså én af dem, der sætter stor pris på at spise god mad – så vil et gavekort til en lækker middag på en hyggelig restaurant hitte.

Har du lyst til at se på flere gode idéer til en gave til fars dag, så kig her.

Related links

Categories

  • danmark