News -

Idéer til fødselsdagskortet til ham, der går op i mode

Efterhånden er der heldigvis mange mænd, der interesserer sig for deres udseende – deres hår, deres tøj og accessories, ja, hele deres fremtoning. Det er da rart nok med en mand, der ved, hvad han vil have og ikke have, men det gør også sværere, når du gerne vil glæde ham med en gave eller et fødselsdagskort, der passer lige netop til ham. Og hvad gør du så? Du læser med her!

Er du ikke kreativ og kan fabrikere dit eget lykønskningskort til den kræsne mand, så vælg et af de mange flotte fortrykte kort. Der findes rigtig mange til enhver lejlighed og enhver personlig – se et stort udvalg her – og du kan endda være heldig at finde det helt perfekte kort, som ovenikøbet er udstyret med en tekst, så alt, hvad du skal gøre, er at sætte din signatur under og skrive fødselarens navn på kuverten.

Er du derimod kreativ, så er det både sjovt for dig og for fødselaren, når kortet er hjemmelavet.

Fødselsdagsgave og -kort i ét

Skal kortet samtidig være gave, og kender du modtageren rigtig godt – og ikke mindst hans smag, så lav et gavekort som fødselsdagskort.

Du kan enten printe et billede af eller logo fra den butik ud, som han kan vælge sin gave fra, når I skal ud at handle sammen. Det kan være alt fra smykker og ure til sko og tøj. Brug kraftigt papir til at printe ud på, eller lim papiret på et stykke karton. Indeni kortet eller på bagsiden pynter du med selvklæbende flag og forklarer ham, hvad gaven går ud på. Husk også at skrive et maksimumsbeløb, ellers kan det gå hen og blive en dyr gave.

Du kan også printe et eller flere billeder ud af hans gave. Skal han f.eks. have et par moderne kvalitetssolbriller, så find dem på nettet, og print et billede ud af dem. Skal han også have et armbånd, så finder du også et billede af det og printer ud.

En T-shirt med tryk

En alternativ måde at lave et ”fødselsdagskort” på er ved at få lavet tryk på en T-shirt. ”Jeg fylder 25 i år – buy me a beer!” eller ”Endelig 18 år og myndig”. På ryggen af T-shirten kan du få trykt ”Tillykke til Danmarks største modefreak!” Det forventes selvfølgelig, at fødselaren har sin ”moderne” T-shirt på, når han skal fejres.

Related links