NOI CRAVATE PENTRU UN NOU AN

News -

NOI CRAVATE PENTRU UN NOU AN


Dezvăluie-ți personalitatea și investește în viitorul tău cu gama noastră de cravate fine. Alege o culoare sau un imprimeu diferit - unul pentru fiecare zi a săptămânii - pentru o poveste de stil interesantă. Investește în viitor- cumpără de aici

HUSE PENTRU LAPTOP
Poartă-ți laptopul de lucru cu încredere și perspectivele de carieră vor urma.Această husă compactă din piele moale are stil fără să iasă prea mult în evidență. Cu un design danez minimalist, este făcută să dureze.

Cumpără-o pe a ta de aici

CELE MAI BUNE PORTVIZITURI
Primele impresii contează.Poartă-ți cărțile de vizită într-un suport minimalist, din oțel lustruit de la Lucleon. Designul danez și interiorul din pâslă îți vor păstra actele în siguranță, astfel încât să te poți concentra pe realizarea acelei prime impresii.

Ai grijă de reputația ta aici

PUNE-ȚI CENTURA
Plimbă-te prin birou cu capul și pantalonii - sus.O curea de piele nouă, bine lucrată, arată profesionalismul tău. Concepute în Danemarca și realizate în Italia, aceste curele reprezintă o investiție de calitate și vor dura ani de zile.

Alege dintr-o gamă largă de produse aici

Related links


About Trendhim 

Trendhim designs fashionable, affordable and quality accessories for men. We are based in Horsens, Denmark, but our online store is available in 18 languages across 28 countries. In the last 3 years, our talented crew expanded from 3 to 50 employees, and we received four times the Gazelle price for fast-growing businesses.