Завдяки покупцям JYSK зібрано кошти на підтримку ЗСУ

News -

Завдяки покупцям JYSK зібрано кошти на підтримку ЗСУ

З 5 по 31 травня у мережі діяла акція - з кожного придбаного ліжка або матраца 100 грн зазначалися на підтримку ЗСУ. Загалом зібрано майже 400 тисяч гривень. Зібрані кошти будуть переказані на рахунок благодійного фонду «Повернись живим».

Майже 4000 покупців JYSK зробили свій внесок у допомогу захисникам України, купуючи товари для сну в JYSK. Ці гроші будуть направлені на поточні потреби ЗСУ.

«В першу чергу ми хочемо подякувати нашим покупцям, їхня довіра до ініціативи компанії JYSK та небайдужість зробила можливою реалізацію проєкту, - зазначає Country Manager JYSK в Україні Євген Іваниця. – В такі важкі часи особливо важливо діяти згуртовано. Ми визнаємо нашу гуманітарну місію, пропонуючи необхідні зараз товари для дому й оселі з найвигіднішими пропозиціями. При цьому для нас суттєво мати можливість привносити додаткову цінність покупкам в нашій мережі, на прикладі нашої співпраці із «Повернись живим».

JYSK радий можливості співпраці із фондом компетентної допомоги армії «Повернись живим», який з 2014 року допомагає захисникам України та ветеранам. В компанії також зазначають, що подібні акції будуть проходити в мережі на постійній основі.

"Згуртованість суспільства перед спільною метою, а саме - перемога над ворогом, завжди було відмінністю українського народу. Пліч-о-пліч кожен українець продовжує наближати нашу з вами перемогу. Бізнес, разом з волонтерськими ініціативами продовжує допомагати своїй армії. JYSK - компанія, яка чітко усвідомлює важливість підтримки українського війська. Команда фонду дякує компанії JYSK за підтримку українських захисників у війні проти Росії. Спільні проєкти бізнесу та благодійних фондів дозволяють підтримувати українську економіку та зміцнювати нашу армію. Впевнений, що попереду нас чекає багато масштабних і крутих проєктів. Разом до перемоги. Слава Україні!», - коментує Директор з розвитку та партнерства фонду "Повернись живим" Олег Карпенко.

Довідка про компанію:

JYSK – це міжнародна мережа магазинів зі скандинавським корінням, яка робить облаштування простору у будь-якому домі та саді простим.

У понад 3100 звичайних та онлайн-магазинах у 50 країні JYSK завжди забезпечить покупців чудовими пропозиціями та відмінним сервісом, знайшовши особливий підхід до кожного.

Засновник Ларс Ларсен відкрив свій перший магазин у Данії у 1979 році. Нині у JYSK працює 28 500 людей.

JYSK - частина сімейної Lars Larsen Group із загальним обігом майже 5,3 млрд євро у 2020/21 році. Обіг JYSK у 2020/21 фінансовому році становив 4,4 млрд євро.

Сьогодні в Україні працює 76 магазинів JYSK. Станом на 24 лютого 2022 року працювало 85 магазинів і будувалося 7 нових магазинів.

Контакти:

Катерина Веремєєва, PR&Communications Manager JYSK Україна

M:+48 791 205 165

e-mail: kver@jysk.com

Довідка про БФ «Повернись живим»:

«Повернись живим» – фонд компетентної допомоги армії. З 2014 року наша ключова мета – зробити Збройні сили ефективнішими, зберегти життя військових та системно протидіяти ворогові. Від початку повномасштабного вторгнення у лютому 2022 року ми збільшили допомогу армії в рази і підтримуємо захисників України, які змінили своє звичне життя та вийшли на лінію оборони.

Фонд закуповує обладнання, яке допомагає рятувати життя військових, зокрема тепловізійну оптику, квадрокоптери, автомобілі, системи захисту та розвідки. Наші інструктори займаються підготовкою саперів, операторів безпілотних літальних апаратів (БПЛА), артилеристів і снайперів, а ще навчають домедичній допомозі й сприяють проведенню секретних місій, про які ми обов’язково розповімо після перемоги.

З 2014 року фонд зібрав майже 3 мільярди гривень на потреби Збройних сил України та підготував понад 10 тисяч висококваліфікованих військових фахівців.

Фонд має прозору фінансову звітність. Кожну пожертву та закупівлю можна відстежувати у режимі реального часу.

Iryna Nadkernychna

Press contact Sales marketing manager, JYSK Ukraine
Катерина Веремєєва

Press contact PR&Communications Manager +380 631016847

JYSK-УКРАЇНА

Довідка про компанію:

JYSK – це міжнародна мережа магазинів зі скандинавським корінням, яка робить облаштування простору у будь-якому домі та саді простим та захопливим.

У понад 3300 звичайних та онлайн-магазинах у 48 країнах JYSK завжди забезпечить покупців чудовими пропозиціями та відмінним сервісом, знайшовши особливий підхід до кожного.

Засновник Ларс Ларсен відкрив свій перший магазин у Данії у 1979 році. Нині в JYSK працює понад 31 000 осіб.

JYSK - частина сімейної Lars Larsen Group. Виторг JYSK у 2022/23 фінансовому році становив 38,5 мільярда данських крон (5,2 мільярда євро).

Сьогодні в Україні працює 90 магазинів JYSK та інтернет-магазин jysk.ua. JYSK в Україні нараховує штат понад 800 співробітників.

Контакти:

Катерина Веремєєва, PR&Communications Manager JYSK Україна