Новий магазин вже чекає на вас

Press release -

JYSK відкриває магазин у Новій Каховці

Новий магазин став 73 магазином JYSK в Україні. Його площа складає 1 250 квадратних метрів. На святковому відкритті відвідувачі зможуть особисто переконатись в усіх перевагах магазину: сучасний формат, великий асортимент, висока якість обслуговування та, звісно ж, вигідні акційні пропозиції.

Так, два перших дні 18-19 березня перші 50 покупців, що придбають товари на суму від 800 грн, отримають подарункову картку JYSK на 200 гривень. Окрім того, у святковий період в JYSK діятиме безкоштовна доставка при покупці товарів на суму від 5 000 гривень. А вже 21 березня о 17:00 серед покупців, які заповнять анкету, буде розіграний головний приз – чудовий матрац GOLD F30 для здорового сну.

Більше інформації за посиланням https://jysk.ua/kahovka

Євген Іваниця, виконавчий директор компанії JYSK розповідає:

«Попри усі труднощі, які цьогоріч вплинули на роботу багатьох компаній, JYSK продовжує розвиватись та розширювати свою мережу. Ми переконані, що зараз, як ніколи, покупці цінують затишок, комфорт та функціональність свого дому. І ми раді, що у жителів Нової Каховки та найближчих місць з’явиться ще більше можливостей для того, щоб облаштовувати оселю своєї мрії».

Окрім розіграшів та подарунків, на жителів та гостей міста чекають численні знижки на садові меблі, меблі для оселі та аксесуари для дому. Меблі та декор від JYSK додають оселі неймовірної атмосфери затишку, тепла та внутрішньої гармонії.

Так, у новому магазині діятимуть знижки до 70% на садові меблі, меблі для спальні, обідні столи та стільці, шафи, софи, офісні крісла, матраци і подушки, люстри та безліч інших товарів. Тож у JYSK обіцяють, що усі покупці нового магазину зможуть відчути святковий настрій, затишок справжнього скандинавського хюґе та неймовірне задоволення від вигідних покупок.

Related links

Categories

JYSK – це міжнародна мережа магазинів зі скандинавським корінням, яка продає все для дому. Перший магазин JYSK відкрився в Данії в 1979 році, а сьогодні компанія має понад 3000 магазинів у 51 країні світу та 26 500 співробітників. У Німеччині та Австрії магазини називаються Dänisches Bettenlager, у решті країн світу – JYSK. Компанія JYSK належить до Lars Larsen Group, яка володіє кількома компаніями із загальним річним оборотом у 4,8 млрд євро. Оборот JYSK становить 4,1 млрд євро.

Iryna Nadkernychna

Press contact Sales marketing manager, JYSK Ukraine
Катерина Веремєєва

Press contact PR&Communications Manager +380 631016847

JYSK-УКРАЇНА

Довідка про компанію:

JYSK – це міжнародна мережа магазинів зі скандинавським корінням, яка робить облаштування простору у будь-якому домі та саді простим та захопливим.

У понад 3300 звичайних та онлайн-магазинах у 48 країнах JYSK завжди забезпечить покупців чудовими пропозиціями та відмінним сервісом, знайшовши особливий підхід до кожного.

Засновник Ларс Ларсен відкрив свій перший магазин у Данії у 1979 році. Нині в JYSK працює понад 31 000 осіб.

JYSK - частина сімейної Lars Larsen Group. Виторг JYSK у 2022/23 фінансовому році становив 38,5 мільярда данських крон (5,2 мільярда євро).

Сьогодні в Україні працює 90 магазинів JYSK та інтернет-магазин jysk.ua. JYSK в Україні нараховує штат понад 800 співробітників.

Контакти:

Катерина Веремєєва, PR&Communications Manager JYSK Україна