Відкриття нового магазину JYSK у Київській області

Press release -

Відкриття нового магазину JYSK у Київській області

20 липня скандинавська мережа JYSK відкрила новий магазин у ТРЦ «Sofia Mall», Софіївській Борщагівці Бучанського району Київської області, на пр. Героїв Небесної Сотні, 24/83.

Новий магазин має площу 1280 м2, а також додатковий зовнішній майданчик для виставки садових меблів площею майже 100 м2. Як і всі нові магазини JYSK, цей магазин побудований відповідно до сучасної концепції мережі 3.0, із новим освітленням та просторим дизайном, зональним розміщенням товарних категорій для більш комфортних покупок. Новий формат означає ширший вибір для покупців та кращу презентацію товарів, що своєю чергою робить процес покупки більш зручним та комфортним. Окрім того, у магазинах з новою концепцією покращена ергономіка для персоналу – адже це означає більше простору, краща викладка товару тощо.

З нагоди відкриття на покупців традиційно чекатимуть акційні пропозиції, а також – можливість долучитися до благодійної акції - збору на медикаменти для дитячої лікарні в Київській області.

«JYSK розширює географію магазинів в Україні. Ми бачимо попит на наші товари як у містах-мільйонниках, так і в містах-супутниках, які пропонують нову якість життя мешканцям міст - агломерацій. Ми раді сприяти позитивним змінам у домівках наших покупців і ставати в пригоді в зручний час і зручному місці», - коментує Country director JYSK в Україні Євген Іваниця.

До цього з початку 2023 року мережа JYSK відкрила три нових магазини та оновила роботу двох чинних магазинів. До кінця літа очікується відкриття ще двох нових магазинів – у м. Кам’янське Дніпровській області та у Дрогобичі у Львівській області, а також реорганізація одного з київських магазинів у новий формат. Наразі мережа налічує 88 магазинів. В компанії зазначають, що ця цифра має збільшитися до 100 вже у 2024 році.

Довідка про компанію:

JYSK – це міжнародна мережа магазинів зі скандинавським корінням, яка робить облаштування простору у будь-якому домі та саді простим та захоплюючим.

У понад 3200 звичайних та онлайн-магазинах у 48 країнах JYSK завжди забезпечить покупців чудовими пропозиціями та відмінним сервісом, знайшовши особливий підхід до кожного.

Засновник Ларс Ларсен відкрив свій перший магазин у Данії у 1979 році. Нині в JYSK працює понад 30 000 людей.

JYSK - частина сімейної Lars Larsen Group. Виторг JYSK у 2021/22 фінансовому році становив 4,4 мільярда данських крон (4,87 млрд євро).

Сьогодні в Україні працює 88 магазинів JYSK та інтернет-магазин jysk.ua. JYSK в Україні нараховує штат понад 800 співробітників.

Контакти:

Катерина Веремєєва, PR&Communications Manager JYSK Україна

M:+48 791 205 165

Telegram/Viber : +380675313130

e-mail: kver@jysk.com

JYSK – це міжнародна мережа магазинів зі скандинавським корінням, яка робить облаштування простору у будь-якому домі та саді простим.

У понад 3200 звичайних та онлайн-магазинах у 48 країні JYSK завжди забезпечить покупців чудовими пропозиціями та відмінним сервісом, знайшовши особливий підхід до кожного.

Засновник Ларс Ларсен відкрив свій перший магазин у Данії у 1979 році. Нині у JYSK працює 30 000 людей.

JYSK - частина сімейної Lars Larsen Group із загальним обігом майже 5,869 млрд євро у 2021/22 році. Обіг JYSK у 2021/22 фінансовому році становив 4,87 млрд євро.

Сьогодні в Україні працює 85 магазинів JYSK. До кінця 2022 року JYSK планує сягнути позначки о 100 магазинів.

Iryna Nadkernychna

Press contact Sales marketing manager, JYSK Ukraine
Катерина Веремєєва

Press contact PR&Communications Manager +380 631016847

JYSK-УКРАЇНА

Довідка про компанію:

JYSK – це міжнародна мережа магазинів зі скандинавським корінням, яка робить облаштування простору у будь-якому домі та саді простим та захопливим.

У понад 3300 звичайних та онлайн-магазинах у 48 країнах JYSK завжди забезпечить покупців чудовими пропозиціями та відмінним сервісом, знайшовши особливий підхід до кожного.

Засновник Ларс Ларсен відкрив свій перший магазин у Данії у 1979 році. Нині в JYSK працює понад 31 000 осіб.

JYSK - частина сімейної Lars Larsen Group. Виторг JYSK у 2022/23 фінансовому році становив 38,5 мільярда данських крон (5,2 мільярда євро).

Сьогодні в Україні працює 90 магазинів JYSK та інтернет-магазин jysk.ua. JYSK в Україні нараховує штат понад 800 співробітників.

Контакти:

Катерина Веремєєва, PR&Communications Manager JYSK Україна