Відкриття нового магазину JYSK у м.Южне

Press release -

Відкриття нового магазину JYSK у м.Южне

18 квітня новий магазин JYSK відкриває двері для покупців міста Южне Одеської області для того, щоб запропонувати найкращі пропозиції меблів, садових меблів та товарів для дому для більш ніж 30 тисяч мешканців міста.

Магазин JYSK розташований в ТЦ «ВОЛНА» на другому поверсі та займає 1033 м2 торгової площі зі складом 289 м2та окремо соціальною зоною для співробітників. Як і всі нові магазини JYSK, він побудований у сучасній концепції компанії 3.0. Нова концепція передбачає сучасне точкове освітлення, просторий дизайн, зручне для покупця зональне розміщення товарних категорій, простору матрацну студію тощо, а також збільшену соціальну зону та покращені умови для персоналу.

На відкритті на покупців чекатимуть знижки та цікаві пропозиції, а також можливість долучитися до благодійної акції для допомоги одеській обласній лікарні.

«JYSK не лише продовжує свою присутність на ринку, а й збільшує інвестиції в розвиток мережі в Україні, попри всі ризики війни. Так, ми відкриваємо нові магазини в різних куточках України та відбудовуємо зруйновані вщент та пошкоджені магазини, перебудовуємо існуючі магазини, збільшуємо їхню площу, а також представляємо покупцеві ширший асортимент, для того, щоб процес купівлі був більш комфортним», - коментує Country Director JYSK в Україні Євген Іваниця.

Також в компанії додають, що садовий сезон в мережі вже у розпалі та всі магазини JYSK готові прийняти покупців з оновленим асортиментом літніх меблів.

Довідка про компанію:

JYSK – це міжнародна мережа магазинів зі скандинавським корінням, яка робить облаштування простору у будь-якому домі та саді простим та захопливим.

У понад 3300 звичайних та онлайн-магазинах у 48 країнах JYSK завжди забезпечить покупців чудовими пропозиціями та відмінним сервісом, знайшовши особливий підхід до кожного.

Засновник Ларс Ларсен відкрив свій перший магазин у Данії у 1979 році. Нині в JYSK працює понад 31 000 осіб.

JYSK - частина сімейної Lars Larsen Group. Виторг JYSK у 2022/23 фінансовому році становив 38,5 мільярда данських крон (5,2 мільярда євро).

Сьогодні в Україні працює 93 магазини JYSK та інтернет-магазин jysk.ua. JYSK в Україні нараховує штат понад 800 співробітників.

Контакти:

Катерина Веремєєва, PR&Communications Manager JYSK Україна

M:+48 791 205 165

Telegram/Viber : +380675313130

e-mail: kver@jysk.com

Сьогодні в Україні працює 90 магазинів JYSK та інтернет-магазин jysk.ua. JYSK в Україні нараховує штат понад 800 співробітників.

Iryna Nadkernychna

Press contact Sales marketing manager, JYSK Ukraine