Відкриття оновленого магазину JYSK у Житомирі

Press release -

Відкриття оновленого магазину JYSK у Житомирі

11 квітня відкриває двері для покупців оновлений магазин JYSK у Житомирі, якому вже 10 років. Площу магазину збільшено майже у півтора раза.

Магазин JYSK у Житомирі за адресою вул. Київська 77, ТРЦ Global UA, оновлено до сучасної концепції 3.0. Нова концепція передбачає сучасне точкове освітлення, просторий дизайн, зручне для покупця зональне розміщення товарних категорій, простору матрацну студію тощо, а також збільшену соціальну зону та покращені умови для персоналу.

Зокрема, в магазині збільшено торгову площу та площу складського приміщення, побудоване нове соціальне приміщення для персоналу. Так, торгова площа до перебудови була 835 м² + 60 м² зовнішня виставкова зона перед магазином, наразі торгова площа складає 1136 м². Складське приміщення збільшено з 230 м² до 286 м².

«До кінця поточного року компанія планує розширити мережу в Україні до 100 магазинів. Але плани та інвестиції JYSK пов’язані не лише з відкриттям нових магазинів, а й з перебудовою, оновленням, розширенням існуючих. Так, на поточний рік було заплановано відкрити 12 нових магазинів та перебудувати 10 існуючих. Працюємо наполегливо, щоб ці плани втілити в життя», - коментує Country Director JYSK в Україні Євген Іваниця.

Наразі мережа JYSK в Україні налічує 92 магазини та інтернет-магазин.

Довідка про компанію:

JYSK – це міжнародна мережа магазинів зі скандинавським корінням, яка робить облаштування простору у будь-якому домі та саді простим та захопливим.

У понад 3300 звичайних та онлайн-магазинах у 48 країнах JYSK завжди забезпечить покупців чудовими пропозиціями та відмінним сервісом, знайшовши особливий підхід до кожного.

Засновник Ларс Ларсен відкрив свій перший магазин у Данії у 1979 році. Нині в JYSK працює понад 31 000 осіб.

JYSK - частина сімейної Lars Larsen Group. Виторг JYSK у 2022/23 фінансовому році становив 38,5 мільярда данських крон (5,2 мільярда євро).

Сьогодні в Україні працює 92 магазини JYSK та інтернет-магазин jysk.ua. JYSK в Україні нараховує штат понад 800 співробітників.

Контакти:

Катерина Веремєєва, PR&Communications Manager JYSK Україна

M:+48 791 205 165

Telegram/Viber : +380675313130

e-mail: kver@jysk.com

Сьогодні в Україні працює 90 магазинів JYSK та інтернет-магазин jysk.ua. JYSK в Україні нараховує штат понад 800 співробітників.

Iryna Nadkernychna

Press contact Sales marketing manager, JYSK Ukraine