Skip to content
DockSense Alert voidaan asentaa mihin tahansa veneeseen parantamaan päällikön tilannetietoisuutta ympäristöstä ja helpottamaan veneen ajamista laituriin varmasti ja turvallisesti.
DockSense Alert voidaan asentaa mihin tahansa veneeseen parantamaan päällikön tilannetietoisuutta ympäristöstä ja helpottamaan veneen ajamista laituriin varmasti ja turvallisesti.

Press release -

FLIR esittelee Raymarine DockSense Alert -varoitusjärjestelmän

DockSense Alert tuo älykkään laituriinajoteknologian kaikkien veneilijöiden ulottuville

ARLINGTON, VA., 15.10.2019 – FLIR Systems (Nasdaq: FLIR) on tänään julkistanut Raymarine DockSense Alertin. Se on Raymarinen älykkään laituurinajoteknologian uusin täydennys, joka on suunnattu entistä useampiin alustyyppeihin. Alkuvuonna 2019 esitelty Raymarine DockSense on huvivenealan ensimmäinen ratkaisu, joka avustaa laituriinajoa käyttämällä älykästä kohteentunnistusta ja liikkeentunnistusta. Samaan patentoivana olevaan teknologiaan perustuva DockSense Alert voidaan asentaa mihin tahansa veneeseen parantamaan päällikön tilannetietoisuutta ympäristöstä ja helpottamaan veneen ajamista laituriin varmasti ja turvallisesti.

Nykyaikaisten autojen pysäköintiavustimia vastaava DockSense Alert tunnistaa ja näyttää veneen ympärillä olevat esteet ja varoittaa niistä aluksen päällikköä FLIR-konenäkökamerateknologiaa ja videoanalytiikkaa hyödyntämällä. Jokaisen DockSense-kameran tosiaikainen videokuva helpottaa sokeiden pisteiden näkemistä Raymarine Axiom® -näytössä, ja DockSensen älykäs kohteentunnistus auttaa ehkäisemään naarmuja, törmäyksiä ja läheltä piti -tilanteita, jotka voivat olla sekä kalliita että kiusallisia.

DockSense Alert -järjestelmät koostuvat yhdestä viiteen DockSense-stereonäkökamerasta ja keskusyksiköstä, joka on kytketty Raymarine Axiom -näyttöön tai verkkoon. DockSense Alert mittaa täsmällisesti etäisyydet laituriin, paaluihin ja muihin laiturissa oleviin aluksiin. Tosiaikaiset tiedot esitetään Raymarine Axiom -monitoiminäyttöjen kameranäkymässä. Lisäksi järjestelmä varoittaa päällikköä tuulen, virtausten ja potkurivirtojen vaikutuksista visuaalisesti ja äänimerkeillä.

"Veneen ajaminen laituriin voi olla stressaava kokemus kokeneellekin päällikölle", kertoo Travis Merrill, President of Commercial Business Unit, FLIR. “DockSense Alert -järjestelmä sekä sen älykkäät varoitukset ja kameranäkymät auttavat poistamaan laituriinajoon liittyvää stressiä ja parantavat päällikön veneenkäsittelytaitoja.”

FLIR esittelee Raymarine DockSense Alert -teknologian tällä viikolla IBEX-messuilla Floridan Tampassa. DockSense Alert -järjestelmien toimitukset Raymarinen venevalmistajakumppaneille aloitetaan vuoden 2019 viimeisellä neljänneksellä. DockSense Alert -järjestelmät edellyttävät Raymarine Axiom -näyttöä, ja niitä on saatavana yhdellä, kolmella ja viidellä kameralla varustettuna.

Lisätietoja on osoitteessa http://www.raymarine.com/docksense.

###

Yhteyshenkilö:

Karen Bartlett

Puhelin: +44 (0)1202 669244

Sähköposti: k.bartlett@saltwater-stone.com 

Related links

Topics


FLIR Systems, Inc.

Vuonna 1978 perustettu FLIR Systems on puolustus- ja teollisuussovellusten että kaupallisten käyttökohteiden älykkäisiin anturijärjestelmiin keskittynyt maailman johtava teknologiayritys.Yrityksen visiona on olla ”The World's Sixth Sense” kehittämällä teknologioita, jotka kykenevät tuottamaan laadukasta tietoja ammattilaisten päätöksenteon tueksi ihmishenkiä pelastavissa tehtävissä. Lisätietoja saat osoitteesta www.flir.com ja seuraamalla tunnistetta @flir.

Client Newsroom

Welcome to the Saltwater Stone Client Newsroom, a daily updated resource for editors and journalists featuring news releases, images and videos issued on behalf of our international client base. Saltwater Stone is a specialist maritime communications agency working in the superyacht, recreational marine, shipping, offshore, subsea, fishing, renewables and naval sectors. If you are an editor or journalist wishing to receive Saltwater Stone client news releases direct to your inbox, please click or tap the follow button above.

Saltwater Stone