Skip to content
Raymarine DockSense ™ Alert kan installeres på en hvilken som helst båd for at hjælpe kaptajner med at overvåge deres omgivelser og forankre deres både med tillid.
Raymarine DockSense ™ Alert kan installeres på en hvilken som helst båd for at hjælpe kaptajner med at overvåge deres omgivelser og forankre deres både med tillid.

Press release -

FLIR præsenterer Raymarine DockSense Alert

Takket være DockSense Alert kan alle bådejere drage nytte af smart dockingteknologi.

ARLINGTON, Va., den 15. oktober 2019 – FLIR Systems (Nasdaq: FLIR) bekendtgjorde i dag Raymarine DockSense Alert, en ny tilføjelse til Raymarines smarte dockingteknologi-serie, der er udviklet til en bredere vifte af fartøjer. Raymarine DockSense, der blev introduceret i begyndelsen af 2019, er fritidssejlerbranchens første intelligente assisterede dockingløsning med objektgenkendelse og bevægelsesfølsomhed. Baseret på denne patentanmeldte teknologi kan DockSense Alert installeres på alle både for at hjælpe kaptajner med at holde øje med deres omgivelser og manøvrere deres både sikkert og med tillid ved docking.

DockSense Alert detekterer og viser objekter omkring båden, samt gør kaptajnen opmærksom på disse ved hjælp af FLIRs maskineovervågningsteknologi og videoanalyse på samme måde som chaufførhjælpefunktioner i nutidens moderne biler. Live videofeeds fra hvert DockSense kamera gør det let at se i døde vinkler ved hjælp af et Raymarine Axiom® display og DockSense-teknologiens smarte objektgenkendelse bidrager til at forebygge ridser, kollisioner og nærveds-ulykker, der kan være både dyre og pinlige.

DockSense Alert-systemer består af en række af et til fem DockSense stereokameraer og en central processor, der er tilsluttet en Raymarine Axiom skærm eller et netværk. DockSense Alert måler nøjagtigt afstandene til kajen, pæle og andre fortøjede fartøjer, og har visuelle realtids-indikatorer samt viser live kamerabilleder på Raymarine Axiom multifunktionsskærme. Systemet udløser også akustiske og visuelle alarmer for i realtid at advare kaptajnen mod påvirkningerne af vind, strømning og propeltrækkraft.

“Docking af en båd kan være en stressfyldt oplevelse for selv de mest erfarne sejlere,” sagde Travis Merrill, administrerende direktør for FLIRs Commercial Business Unit. “Vores DockSense Alert-system, med dets intelligente alarmer og visning af live kamerabilleder, bidrager til at reducere stressen ved dokning og forbedrer kaptajnens bådhåndteringsfærdigheder.”

FLIR demonstrerer Raymarines DockSense Alert-teknologi på IBEX-udstillingen i Tampa, Florida, i denne uge. DockSense Alert-systemer er tilgængelige for Raymarine bådebyggerpartnere i fjerde kvartal i 2019. DockSense Alert-systemer kræver en Raymarine Axiom skærm for at kunne betjene det. DockSense Alert-systemer kan fås i sæt med et, tre eller fem kameraer.

Nærmere oplysninger om DockSense findes på http://www.raymarine.com/docksense.

###

Pressekontakt:

Karen Bartlett

+44 (0)1202 669 244

k.bartlett@saltwater-stone.com

Related links

Topics


Om FLIR Systems, Inc.

FLIR Systems, der er grundlagt i 1978, er en globalt førende teknologivirksomhed, der sætter fokus på intelligente sensorløsninger til anvendelse i forsvaret, industrien og erhvervslivet. FLIR Systems’ vision er at være “The World’s Sixth Sense” ved at skabe teknologier, som hjælper professionelle med at træffe bedre beslutninger, der redder liv og giver mulighed for at tjene til livets ophold. Gå til www.flir.com for flere oplysninger, og følg @flir.

Client Newsroom

Welcome to the Saltwater Stone Client Newsroom, a daily updated resource for editors and journalists featuring news releases, images and videos issued on behalf of our international client base. Saltwater Stone is a specialist maritime communications agency working in the superyacht, recreational marine, shipping, offshore, subsea, fishing, renewables and naval sectors. If you are an editor or journalist wishing to receive Saltwater Stone client news releases direct to your inbox, please click or tap the follow button above.

Saltwater Stone