Skip to content
Bu yılki  Caretta Caretta Yat Rallisinde Karpaz Gate Marina’nın özel konuğu Ünlü Denizci Özkan Gülkaynak
Bu yılki Caretta Caretta Yat Rallisinde Karpaz Gate Marina’nın özel konuğu Ünlü Denizci Özkan Gülkaynak

Press release -

Karpaz Gate Marina: Karpaz Gate Marina Caretta Caretta Yat Rallisinde Ünlü Türk Denizciyi Ağirliyor

Bu hafta üç gün boyunca sürecek olan Caretta Caretta Yat Rallisinde Karpaz Gate Marinanın konuğu olacak olan ünlü Denizci Özkan Gülkaynak ile iki ayrı söyleşi yer alacak.

Ünlü Denizci, KKTC Yelken Federasyonu'nun düzenlediği Karpaz yarımadasına yapacakları ziyaret programı dahilinde 17 yat ve mürettebatları ile ödüllü marinanın özel konuğu olacaktır.

31 Mayıs Perşembe günü Girne'den gelecek olan Caretta Caretta yat sahipleri ve mürettebatları, 3 Haziran Pazar gününe kadar Karpaz Gate Marina'da bulunan 33 metre sonsuzluk havuzlu Beach Club, Hemingway Resto-Bar ve Spor Salonunun keyfini çıkaracaklar. Cuma günü için Yarımadanın ucunda bulunan Manastır Körfezi'e kısa bir seyir ve adanın en görkemli bölgelerinden birinin kıyısından bir gecelik konaklama da gündem dahilinde.

Ünlü Denizci Gülkaynak, 2006 ve 2008 yılları arasında Kayitsiz III adlı 26ft teknesi ile herhangi bir elektronik navigasyon aracı kullanmadan tek başına Dünya turunu tamamlamasıyla ünlüdür. Yolculuğunun hedefi biraz da, uzun uğraşlar sonucunda eski yöntemleri kullanarak elle inşa edilmiş olan bir tekne ile dünyaya yelken açarak bulunduğu ülkedeki yelken geleneklerini yansıtmak ve kontrolsüz kalkınmanın dünya sahillerine yansıttığı tehlikelere karşı dikkat çekmekti.

KKTC Yelken Federasyonu ve Karpaz Gate Marina'nın ortaklaşa düzenlediği etkinlikte, Gülkaynak, dünya turundan edindiği deneyimlerini ilk kez Perşembe günü saat 10:00’da Yenierenköy Lisesi öğrencilerine sunacak. Türk denizci, daha sonra Caretta Caretta grubu, Hemingway'de düzenlenen son bir akşam yemeği için toplanmadan önce saat 18: 00'de Karpaz Gate Marina'da tüm ralli katılımcıları ve marina müşterileri için açık bir söyleşi gerçekleştirecek.

Karpaz Gate Marina Liman Müdürü, Bahadır Gökçetekin: “Kuzey Kıbrıs'ta bulunacağı süre boyunca Sayın Gülkaynak'ı ve Caretta Caretta yatlarını Karpaz Gate Marina'da ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti. Yenierenköy Lisesi'ndeki gençlere ve yat misafirlerimize, sadece 8 metrelik bir tekne ile tamamlamış olduğu bu eşsiz yolculuğun büyüleyici hikayelerini duyma şansı yaratmaktan memnuniyet duyuyoruz” dedi.

“Ziyaret eden denizcilerin, marinadaki misafirperverliğimizin ve Kuzey Kıbrıs’ın eşsiz kıyısındaki güzelliklerin tadını çıkarmaları umuyoruz.”

300 bağlama yeri ve 60 metre uzunluğuna kadar yatları barındırma özelliğine sahip Karpaz Gate Marina, yatlar, süperyatlar ve mürettebatları için önde gelen yanaşma hizmetleriyle güvenli bir sığınak olarak tanınan eşsiz bir Akdeniz bölgesidir. Karpaz Yarımadası, huzur veren ortamı, antik kaleleri, manastırları, canlı kültür ve cazip yemeklerini ve tarihi Kuzey Kıbrıs bölgesini keşfetmek için mükemmel bir başlangıç noktasıdır.

Karpaz Gate Marina'da mevcut olan diğer pozisyonlar hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen (+90) (0) 533 825 3990 numaralı telefondan Oykun Erureten'i arayınız ya da en yeni ilanları görmek için www.karpazbay.com adresindeki web sitesindeki 'İşler' bölümünü ziyaret edip genel başvuru formunu doldurunuz.

Karpaz Gate Marina Twitter adresi: @KarpazGate, Facebook: www.facebook.com/karpazgatemarina ve Instagram: @karpaz_gate_marina 

Daha fazla bilgi için lütfen iletişime geçiniz:

Karpaz Gate Marina

Office Tel: +90 533 833 7878

E: info@karpazbay.com

www.karpazbay.com

Jules Riegal

Saltwater Stone

Tel: +44 (0)1202 669244

E: j.riegal@saltwater-stone.com

www.saltwater-stone.com

Related links

Categories


Karpaz Gate Marina Hakkında

Akdeniz'de tekne sahiplerinin ve denizcilerin gittikçe artan bürokrasi sıkıntısı ve vergilendirme sorunları ile karşı karşıya kaldığı bu dönemlerde, Karpaz Gate Marina bürokrasiden uzak gerçek bir rahatlık sunuyor.

Kuzey Kıbrıs'taki ilk modern marina, tüm rıhtım sahiplerine ve ziyaretçilere, hem AB içindeki hem de diğer bölgelerde halen devam etmekte olan maliyetli ve zaman alıcı prosedürlerden uzak güvenilir bir barınak sağlayacak şekilde konumlandırılmıştır. Karpaz Gate Marina, Doğu Akdeniz'deki bu el değmemiş lokasyonun eşsiz statüsüyle bağlantılı bir dizi avantaj sunmaktadır. Coğrafi olarak AB sınırları dahilinde olup vergi kapsamı dışında kalan, karmaşık resmi işlemleri olmayan, konaklama süresinde esnek ve huzur arayan tekne sahipleri için diğer rahatsız edici faktörlerden arındırılmış bir konuma sahiptir.

Tekne sahiplerinin ihtiyaçlarını karşılamak için özel olarak tasarlanan, tam donanımlı bir bakım onarım sahasına sahip 5 Altın Çıpa ödüllü marina, güvenli, emniyetli, servis odaklı ve paranızın karşılığını alabileceğiniz olağanüstü bir değer sunuyor.

Karpaz Gate Marina'da sıcak bir ev ve tekneniz için iyi bir sığınak imkanı yakalayın.

  • Vizyonumuz: Karpaz Gate Marina'nın vizyonu, Doğu Akdeniz'in daha az gezilen bölgelerini yatçılık sektörüne tanıtarak bu bölgenin gelişmesini ve yaygın bir şekilde tanınan ve cazip bir yat turizmi oluşturma hedefinde öncülük etmektir.
  • Konum: Kuzey Kıbrıs'taki Karpaz Yarımadası'nın kuzey kıyısında, 20 numaralı Cape Andreas'ın batısında ve Girne'nin 48nm doğusunda (N35 33.5 'E34 13.6')
  • Ödüller: Karpaz Gate Marina, (TYHA) Yat Limanı Derneği'nin 2017 Uluslararası Yat Limanı olarak seçildi; Temmuz 2013’te TYHA’nın 5 Altın Çıpa’nın sahibi oldu ve yine Temmuz 2013'te ICOMIA Clean Marina standardı belgesini kazandı.
  • Demirleme: 15 superyacht bağlama kapasitesi dahil 60m uzunluğuna kadar olan teknelere bağlama olasılığı sağlayan 300 bağlama yeri.
  • Bağlama Hizmetleri:Her bağlama yerinin ayrı kullanabileceği güç ve içilebilir su (yerinde üretilir); TV bağlantısı ve Marina'nın tüm bölgelerine yüksek ve hızlı Wi-Fi.
  • Güvenlik: Marina’da 7/24 kapalı devre kamera sistemi, güvenlik personeli ve tüm marina alanı için kontrollü giriş çıkış sağlayan kart sistemi mevcuttur.
  • Bakım onarım sahası: 18.000 metrekarelik kuru depolama alanı, modern ve tam donanımlı atölyeleri ve 10 metre genişliğe kadar olan yatlar için 300 tonluk travel lift.
  • Yakıt: Euro dizel ve benzin satışları mevcutur.
  • Gümrüksüz işlem: Yakıt, teknik servis ve sarf malzemelerinin yanı sıra yanaşma ücretleri için gümrüksüz fiyatlar içerir
  • Eğlence tesisleri: Hemingway’s Resto-Bar’ı; 33m Sonsuzluk havuzu, su sporları merkezi, özel plajı, çocuk havuzu ve oyun alanı, restoran ve barı ile Beach Club; özel Galeri Kulübü; sinema; Mephisto Dalış Merkezi; fitness merkezi / spor salonu
  • Seyir yerleri: Kuzey Kıbrıs'ın kuzey doğusu boyunca kumlu plajlar, koylar ve körfezler mevcut olup Mağusa’ya (67nm) ve Girne’ye (48nm) kısa bir seyir mesafesindedir. Yakınlardaki güney Türk sahil şeridi Alanya, Antalya, Marmaris ve Bodrum limanlarını kapsamaktadır. Rodos, Yunan Adalarına açılan kapı, 300 deniz milinden biraz uzaktadır.
  • Tesisdeki aktiviteler: Özel Galeri Kulübü, müzik ve film geceleri, barbekü, sanat sergileri.
  • Tesisdeki hizmetler: Mini market, chandlery, çamaşır odası, uluslararası ATM ve Kıbrıs Yatlar brokerliği ve yeni tekne satış ofisi
  • Marina ofis hizmetleri: çevrimiçi hava güncellemeleri, konsiyerj ve VIP hizmeti; Larnaka ve Ercan' havalimanlarına ulaşım hizmeti
  • Kirlilik kontrolleri: atık su toplama ve arıtma tesisi; katı atık toplama istasyonları; sintine suyu toplama servisi; atık motor yağı toplama istasyonları; bağımsız arıtma tesisi.
  • Giriş Limanı: marina ofisi, gümrük işlemleri ile ilgili tam destek sağlar.
  • Grup üyeliği: ICOMIA Marinas Group (IMG); ART Marine Marinas tarafından kurulan seçkin marina ağı olan ‘Destinasyonlar’
  • Yönetici Şirket: Sea-Alliance Group
  • Marina Müdürü: Bahadır Gökçetekin
  • İletişim: VHF Kanal 10'da “Karpaz Gate Marina” Marina Ofisi. Marina ayrıca Kanal 16'yı dinliyor
  • 2018 teklifleri *: Yıllık bağlama paketi kapsamında 14 günlük kara parkı, ücretsiz taşıma, tekne yıkama ve zehirli boya uygulaması, ayrıca yine yıllık bağlama kapsamında farklı oranlarda indirimler; ücretsiz ‘Özel Bakım Paketi’; ‘Dondurma Seçeneği’ yıllık sözleşmeyi askıya almak ve kişiye özel paketler (* Şartlar ve & Koşullar geçerlidir) mevcuttur.

Client Newsroom

Welcome to the Saltwater Stone Client Newsroom, a daily updated resource for editors and journalists featuring news releases, images and videos issued on behalf of our international client base. Saltwater Stone is a specialist maritime communications agency working in the superyacht, recreational marine, shipping, offshore, subsea, fishing, renewables and naval sectors. If you are an editor or journalist wishing to receive Saltwater Stone client news releases direct to your inbox, please click or tap the follow button above.

Saltwater Stone