Skip to content
Kompakt Ray53, tam boyutlu Ray 63 ve AIS özellikli çok işlevli Ray73, D Sınıfı Dijital Seçmeli Çağrı (DSC) ile tam işlevli VHF deniz telsizleridir.
Kompakt Ray53, tam boyutlu Ray 63 ve AIS özellikli çok işlevli Ray73, D Sınıfı Dijital Seçmeli Çağrı (DSC) ile tam işlevli VHF deniz telsizleridir.

Press release -

Raymarine: FLIR, Yeni Nesil Raymarine VHF Telsizlerinin Lansmanını Yapıyor

Her tekne için sorunsuz telsiz çözümlerinde en son teknoloji

WILSONVILLE, Ore., 10 Aralık 2018 – FLIR, yeni nesil Raymarine VHF telsizlerinin lansmanını duyurmaktan heyecan duyuyor. Kompakt Ray53, tam boyutlu Ray 63 ve AIS özellikli çok işlevli Ray73, D Sınıfı Dijital Seçmeli Çağrı (DSC) ile tam işlevli VHF deniz telsizleridir.

Her yeni VHF modeli, telsiz güverte altında veya kapalı bir kaptan köşküne yerleştirildiğinde GPS sinyal alışını artıran dahili bir GPS alıcısı ve opsiyonel GPS/GNSS anteni için bir bağlantı noktası ile donatılmıştır. Raymarine Axiom çok işlevli ekranların modern tarzına uygun olması için tasarlanan bu yeni VHF telsizleri, tüm dümenlerde tapaya veya yüzeye monte edildiğinde harika görünür.

Ek olarak, Ray63 ve Ray73, Raymarine'in yeni kablosuz VHF dağıtıcısına bağlanabilir ve güverte üzerinde iki kablosuz ahize santraline kadar destekleyebilir.

GPS özellikli Ray53 Kompakt VHF Telsiz

Raymarine'in Ray53 telsizinin boyutları küçük olsa da özellikleri ve performansı büyüktür. Ray53, D Sınıfı Dijital Seçmeli Çağrı (DSC) ve dahili GPS alıcısına sahip tam işlevli bir VHF deniz telsizidir. Teknenizin MMSI numarasını Ray53'e programlayın ve hemen DSC'nin gelişmiş çağrı ve güvenlik özelliklerinden faydalanmaya başlayın. Ray53, güverte üzerinde bulunan diğer elektronik cihazlara bağlanmasını sağlayan NMEA2000 ve daha önceki NMEA0183 ağlarını destekler. Ayrıca, Ray53 ikinci bir konuma ses sağlamak için opsiyonel bir uzaktan hoparlör bağlantısını desteklemektedir.

GPS Özellikli Ray63 Çok İstasyonlu VHF Telsiz

Raymarine'in Ray63 modeli, D Sınıfı Dijital Seçmeli Çağrı (DSC) ve dahili GPS alıcısına sahip tam işlevli bir VHF deniz telsizidir. Tam boyutlu bir telsiz kasası üzerine kurulan Ray63, açık denizde kolay kullanılması için büyük boy kontrollere ve daha büyük bir LCD ekrana sahiptir. Aynı zamanda, Ray63 tek bir kablolu RayMic kumandası veya iki kablosuz RayMic kumandası aracılığıyla çok istasyonlu genişletmeyi ve dahili iletişim özelliğini destekler. Kablolu 2. RayMic istasyonu, Ray63'ün güvertedeki başka bir konumdan tam olarak kontrol edilmesini sağlar. Ayrıca Ray63, güvertedeki ilave iki konuma kadar kablosuz rahatlık ile VHF kontrolü ekleyen Raymarine'in yeni kablosuz RayMic kablosuz dağıtıcısı ve ahize santrali sistemi ile çalışmaktadır.

GPS, AIS ve İkaz Kornası Çıkışı Özellikli Ray73 Çok İşlevli VHF Telsiz

Raymarine'in yeni çok işlevli Ray73 VHF modeli, teknenizin iletişim merkezidir. Ray63'ün özelliklerine ek olarak, Ray73'te dahili bir Otomatik Tanılama Sistemi (AIS) ve güçlü bir ikaz kornası çıkışı bulunmaktadır. Ray73'ün AIS özelliği, yakınlarda bulunan AIS ile donatılan tekneler için çarpışma önleme ve tanımlama bilgilerini ağ tabanlı çok işlevli bir ekrana, harita çizere, radara ve göstergelere gönderir. Ray73'ün ikaz kornası çıkışı, opsiyonel bir megafon ile birleştirildiğinde güvertede bulunan mürettebatla, diğer teknelerdeki veya limandaki kişilerle iletişim kurmanızı sağlar. Güçlü anons kabiliyetlerine ek olarak, Ray73 demir atmışken veya seyir halindeyken manuel veya otomatik şekilde sis sinyali oluşturabilir.

Yeni Raymarine VHF serisi, FLIR'in Raymarine bayileri ve tedarikçileri ağı üzerinden alınabilir.

####

Medya iletişimi:

Karen Bartlett

Saltwater Stone

+44 (0) 1202 669 244

k.bartlett@saltwater-stone.com

Related links

Topics


FLIR Systems Hakkında

1978 yılında kurulmuş ve merkezi Oregon eyaletinin Wilsonville şehrinde olan FLIR Systems, algılamayı geliştirip farkındalığı artırarak hayat kurtarma, üretkenliği iyileştirme ve çevreyi koruma faaliyetlerine yardımcı olan sensör sistemlerinin üretiminde bir dünya lideridir. Yaklaşık 3.500 çalışanıyla FLIR’ün hedefi, termal görüntüleme ve benzeri teknolojilerden yararlanarak güvenlik ve gözetim, çevrenin ve ortam koşullarının izlenmesi, açık hava etkinlikleri, yapay görme, navigasyon ve gelişmiş tehdit algılama alanlarında yenilikçi ve akıllı çözümler sunan "Dünyanın Altıncı Hissi" konumundaki bir kuruluş haline gelmektir. Daha fazla bilgi için lütfen www.flir.com adresini ziyaret edin ve @flir hesabını takip edin.

Related content

Client Newsroom

Welcome to the Saltwater Stone Client Newsroom, a daily updated resource for editors and journalists featuring news releases, images and videos issued on behalf of our international client base. Saltwater Stone is a specialist maritime communications agency working in the superyacht, recreational marine, shipping, offshore, subsea, fishing, renewables and naval sectors. If you are an editor or journalist wishing to receive Saltwater Stone client news releases direct to your inbox, please click or tap the follow button above.

Saltwater Stone