Press release -

Formani dørgreb - når der skal kæles for detaljen

Formani - et overdådigt produktkatalog

Formani er et anerkendt luksusbrand, der har specialiseret sig i dørgreb, vinduesgreb, møbelgreb og andre boligbeslag. Formanis formål har altid været at designe og producere innovative og eksklusive produkter i højeste kvalitet til boliger verden over.

På trods af Formanis overdådige produktkatalog, er der kælet for hver en detalje på hvert eneste produkt. Formani er nemlig klar over, hvor stor en betydning den enkelte indretningsdetalje har i det samlede arkitektoniske miljø i et rum eller i en bolig.

Et væld af designere

For at sikre sig et forskelligartet udtryk med mange facetter og stilarter har Formani indgået samarbejde med en lang række dygtige designere. Disse designere har hver skabt en produktserie, der har sit helt eget særpræg.

Herunder ses et udpluk af Formani mange produktserier. Som det kan ses, er der rig mulighed for at finde netop det dørgreb, der passer til din indretningsstil.

Formani one piet boon
Formani two piet boon
Formani ribbon bob manders Formani square des bourie
Formani Bosco Rosa-vialan Formani tense bertram beerbaum


Find dit Formani dørgreb lige her

Related links

Topics

  • Design

Categories

  • arkitektur
  • design
  • boligindretning
  • boligdesign
  • indretning
  • indretningsdesign

Hos VillaHus har vi en forkærlighed for personlig boligindretning. Vi mener nemlig, at din bolig er med til at fortælle historien om, hvem du er. Vi har en helt særlig passion for indretningsdetaljen, og derfor har vi specialiseret os i eksklusive dørgreb, dørhåndtag, dørhammere, dørstoppere og andre beslag til dit hjem.

På vores webshop kan du lige nu finde mere end 1300 smukke, elegante og fantasifulde indretningsprodukter, der alle forskønner dit hjem på sin helt egen måde. Desuden har vi åbnet vores showroom i hjertet af København, hvor du kan opleve op mod 400 af vores produkter.

Related content