Gå til indhold

Pressemeddelelse -

Arla Foods støtter international skole

For at blive mere attraktiv som international arbejdsplads er Arla Foods gået ind som en af sponsorerne for en ny international skole i Viby ved Århus.

”Med en international skole i området har vi et godt salgsargument, når vi skal tiltrække international arbejdskraft, fordi det bliver lettere at tage familien med hertil”, siger udstationeringschef Jesper Ritz fra Koncern-HR.
Han tilføjer, at skolen i det hele taget vil være med til at give Århus-området et internationalt løft.

I alt 42 sponsorer har med et bidrag på tilsammen 1,4 mio. kr. gjort det muligt at realisere International School of Aarhus. Skolen starter som alle andre undervisningen her i august, og de ca. 20 elever bliver fordelt på to klasser.

Eleverne bliver undervist efter et fast koncept, hvor al undervisning foregår på engelsk. Skolen følger nemlig det såkaldte IBO-program, der styres fra Schweiz, og som sikrer en ensartet undervisning på alle de tilknyttede internationale skoler over hele verden.

”På den måde bliver der også mulighed for, at udstationerede Arla-medarbejdere kan lade deres børn fortsætte i en international skole, når de vender tilbage til Danmark”, siger Jesper Ritz.


Emner

Kontakt

Arla Pressevagt

Arla Pressevagt

Pressekontakt Kun henvendelser fra pressen. +45 91 310 310
Jonas Barfoed

Jonas Barfoed

Pressekontakt Pressemedarbejder +4591311260
Susie Munk Jensen

Susie Munk Jensen

Pressekontakt PR & Communication Manager +45 24640663

Creating the future of dairy

Vi er en global mejerikoncern og et andelsselskab. Vores vision er at skabe fremtidens mejeri for at bringe sundhed og inspiration ud i verden, på naturlig vis.

Arla Foods
Sønderhøj 14
8260 Viby, Danmark
Besøg vores andre nyhedsrum