Gå til indhold

Pressemeddelelse -

Farvel til piskbart med 27 pct. fedt

Trods den store opmærksomhed på for meget fedt i maden har for få forbrugere taget det piskbare flødeprodukt 27% fra Karoline’s til sig. Flødeproduktet i den specielle emballage med skruelåg er derfor taget af hylderne og fik kun et år på markedet.

”Produktet har ikke indfriet de forventninger, vi havde. Vi troede, at flere forbrugere ville flytte sig fra piskefløde 38%, men det er altså ikke sket”, siger produktchef Bente Fuglsig.

Årsagerne kan være mange, men Bente Fuglsig skyder på, at produktet populært sagt har sat sig mellem to stole.

Flødeproduktet var både udviklet til madlavning med en god varmestabilitet og syrestabilitet, så den kunne bruges i den varme sovs uden at skille, og så kunne den piskes til skum.

Men mens forbrugerne formentlig ikke går så meget op i fedtprocenter ved festlige lejligheder, og derfor holder sig til den velkendte piskefløde på fødselsdagslagkagen, synes nogle måske, at flødeproduktet med 27 pct. fedt er for fed til den daglige sovs, vurderer Bente Fuglsig.



Emner

Kontakt

Arla Pressevagt

Arla Pressevagt

Pressekontakt Kun henvendelser fra pressen. +45 91 310 310
Jonas Barfoed

Jonas Barfoed

Pressekontakt Pressemedarbejder +4591311260
Susie Munk Jensen

Susie Munk Jensen

Pressekontakt PR & Communication Manager +45 24640663

Creating the future of dairy

Vi er en global mejerikoncern og et andelsselskab. Vores vision er at skabe fremtidens mejeri for at bringe sundhed og inspiration ud i verden, på naturlig vis.

Arla Foods
Sønderhøj 14
8260 Viby, Danmark
Besøg vores andre nyhedsrum