Gå til indhold

Pressemeddelelse -

Høj karakter for innovation

Arla Foods er en af verdens mest innovative virksomheder. Det er konklusionen i en artikel bragt for nylig i tidsskriftet Effektivitet, som beskæftiger sig med produktudvikling. Som grundlag for artiklen ligger et spørgeskema, som nøglepersoner i Arla Foods har udfyldt efter metoden GIDIE (European Guide To Industrial Innovation). GIDIE er et edb-baseret program udviklet af EU-kommissionen med den hensigt at måle virksomheders evne til at udvikle nye produkter og møde forbrugernes krav.

Testen af Arla Foods er blevet udført af Teknologisk Institut i samarbejde med GIDIE-programmets udviklere og viser, at virksomheden får innovationsresultatet 82%. Det høje tal er lig med en høj vurdering. Af testen fremgår, at Arla Foods arbejder fremadrettet, både hvad angår projektkultur og innovationskultur (visioner, strategier og motivation), samt at virksomheden satser på personaleudvikling og har et ”helt specielt forhold” til leverandørerne. De danske produkter Kærgården med 25 pct. mindre fedt og Harmonie Minimælk er to eksempler på Arla Foods’ evne til at imødekomme forbrugernes ønsker.

”Vi har arbejdet hårdt på innovationsområdet i de sidste år. Derfor føles det enormt godt, når en uafhængig ekspertise kommer frem til dette slutresultat. Det er frugten af vores arbejde”, siger innovationsdirektør Michael Stevns.



Emner

Kontakt

Arla Pressevagt

Arla Pressevagt

Pressekontakt Kun henvendelser fra pressen. +45 91 310 310
Bjarke Munk Kamstrup

Bjarke Munk Kamstrup

Pressekontakt Pressechef +45 2452 6956
Jonas Barfoed

Jonas Barfoed

Pressekontakt Pressemedarbejder +45 9131 1260
Susie Munk Jensen

Susie Munk Jensen

Pressekontakt PR & Communication Manager +45 24640663

Creating the future of dairy

Vi er en global mejerikoncern og et andelsselskab. Vores vision er at skabe fremtidens mejeri for at bringe sundhed og inspiration ud i verden, på naturlig vis.

Arla Foods

Sønderhøj 14
8260 Viby, Danmark

Besøg vores andre nyhedsrum