Gå til indhold

Pressemeddelelse -

Kærgården - nu med yoghurt

 





Familien Kærgården. Først kom den originale, så kom den økologiske, så kom den fedtreducerede, og nu kommer Kærgården Yoghurt.
Alle varianter fremstilles på Holstebro Mejeri.

Kærgården bliver nu en rigtig "kærnefamilie".
Det fjerde medlem af familien, Kærgården med Yoghurt, kommer i butikkerne på mandag.

Yoghurt i Kærgården. Der lyder som et uheld ved morgenbordet, men med en udviklingstid på et år er nyheden alt andet end et uheld.
”Yoghurten giver en let syrlig smag og har samme konsistens som Kærgården Original men med 12,5 procent mindre fedt”, forklarer produktchef i Division Danmark Helle Boesen.

Den lavere fedtprocent har dog ikke været et mål i sig selv. Smagen var det vigtigste og mest tidskrævende i udviklingen. Og noget tyder på, at yoghurtsnerten i produktet er guf for smagsløgene. En smagstest blandt 150 forbrugere viser således, at tre ud af fire synes, at Kærgården Yoghurt smager lige så godt eller bedre end Kærgården Original, og 66 procent er købsinteresserede.

Nu kunne man frygte, at Kærgården Yoghurt ville blive uvenner med marmeladen og osten, men det er ikke tilfældet, forsikrer Helle Boesen.
”Yoghurtvarianten kan både bruges med og uden marmelade, ost eller lignende. Et stykke hvidt brød med Kærgården Yoghurt og ost smager fantastisk godt, da både smørret og osten har en let syrlig smag,” lyder det fra produktchefen.

 

Emner

Kontakt

Arla Pressevagt

Arla Pressevagt

Pressekontakt Kun henvendelser fra pressen. +45 91 310 310
Jonas Barfoed

Jonas Barfoed

Pressekontakt Pressemedarbejder +4591311260
Susie Munk Jensen

Susie Munk Jensen

Pressekontakt PR & Communication Manager +45 24640663

Creating the future of dairy

Vi er en global mejerikoncern og et andelsselskab. Vores vision er at skabe fremtidens mejeri for at bringe sundhed og inspiration ud i verden, på naturlig vis.

Arla Foods
Sønderhøj 14
8260 Viby, Danmark
Besøg vores andre nyhedsrum