Gå til indhold

Pressemeddelelse -

Louise fik uventet julegave på 50.000 kroner

18-årige Louise Flint Jensen havde glemt alt om SMS-konkurrence, da hun fik at vide, at hun havde vundet.

Julegaverne fra Louise Flint Jensen til familien bliver lidt større end normalt i år. Og der bliver også råd til kørekort og til at sætte lidt ekstra ind på kontoen.

Den 18-årige pige fra Frederikssund vandt nemlig 50.000 kroner, som Lotte Heise og Arla Foods i samarbejde havde udlovet i en SMS-konkurrence til fordel for Dansk Røde Kors’ hjælpeprojekt Barnelandet. ”Da jeg blev ringet op, havde jeg glemt alt om det, og jeg troede, at det var for sjov, at jeg havde vundet”, fortæller en glad Louise Flint Jensen, der for tiden arbejder i en købmands- butik.

Hun havde set en omtale af hjælpe- projektet og SMS-konkurrencen på Arlas Harmonie mælkekarton, mens hun havde spist havregryn til morgen- mad. To gange SMS’ede hun ind til en takst på 10 kr. hvoraf ca. 7 kr. gik direkte til Barnelandet.

”Det var egentlig mest for at støtte Røde Kors, for jeg vidste faktisk ikke, at man kunne vinde noget”, siger Louise Flint Jensen.

Emner

Kontakt

Arla Pressevagt

Arla Pressevagt

Pressekontakt Kun henvendelser fra pressen. +45 91 310 310
Jonas Barfoed

Jonas Barfoed

Pressekontakt Pressemedarbejder +4591311260
Susie Munk Jensen

Susie Munk Jensen

Pressekontakt PR & Communication Manager +45 24640663

Creating the future of dairy

Vi er en global mejerikoncern og et andelsselskab. Vores vision er at skabe fremtidens mejeri for at bringe sundhed og inspiration ud i verden, på naturlig vis.

Arla Foods
Sønderhøj 14
8260 Viby, Danmark
Besøg vores andre nyhedsrum