Gå til indhold

Pressemeddelelse -

Ny koncerndirektør for de internationale markeder

Direktør for Arla Foods' danske marked Tim Ørting Jørgensen, 42 år, er udnævnt til koncerndirektør med ansvar for selskabets forretningsområde Consumer International. Han får samtidig plads i mejeriselskabets koncernledelse.

Tim Ørting Jørgensen. Tim Ørting Jørgensen overtager posten fra Mikael Sternberg Christiansen, der efter gensidig overenskomst har valgt at fratræde sin stilling og søge nye udfordringer uden for Arla Foods.

"Mikael har været et strategisk aktiv for Arla Foods. Han har bidraget med sin skarpe analyse i arbejdet og ikke mindst i reorganiseringen af Consumer International de seneste to år. Nu bliver det i højere grad Tim Ørting Jørgensens opgave at gennemføre strategien. Jeg ønsker Mikael held og lykke i sin fremtidige karriere," siger Peder Tuborgh.

Tim Ørting Jørgensen kom til Arla Foods som nyuddannet cand. merc. i 1991 til en stilling som trade marketing assistent. Herefter tilegnede han sig megen international erfaring i kraft af marketing- og afsætningsopgaver i Mellemøsten og Brasilien samt som projektchef for turnaround og strategiudvikling i Polen. I 2001 kom han til det danske marked som business unit direktør og senere salgsdirektør i Division Danmark, hvorefter han i 2005 blev udnævnt til divisionsdirektør i samme organisation.

Salgsdirektør Lars Aagaard, Consumer Nordic Danmark, er konstitueret som afløser for Tim Ørting Jørgensen.

Emner

Kontakt

Arla Pressevagt

Arla Pressevagt

Pressekontakt Kun henvendelser fra pressen. +45 91 310 310
Jonas Barfoed

Jonas Barfoed

Pressekontakt Pressemedarbejder +4591311260
Susie Munk Jensen

Susie Munk Jensen

Pressekontakt PR & Communication Manager +45 24640663

Creating the future of dairy

Vi er en global mejerikoncern og et andelsselskab. Vores vision er at skabe fremtidens mejeri for at bringe sundhed og inspiration ud i verden, på naturlig vis.

Arla Foods
Sønderhøj 14
8260 Viby, Danmark
Besøg vores andre nyhedsrum