Gå til indhold

Pressemeddelelse -

Prinsessen testede mejeridirektøren



Prinsesse Alexandra satte mejeridirektør på Taulov Mejeri Lars Dalsgaard på prøve, da hun efter den officielle indvielse af Taulov Mejeri fredag i sidste uge blev vist rundt på det splinternye ostemejeri.
“Hun stillede meget kvalificerede spørgsmål og var utroligt vidende”, siger Lars Dalsgaard.
Ved ankomsten til mejeriet fredag formiddag blev prinsessen modtaget af Arla Foods’ formand Lars Lamberg, næstformand Knud Erik Jensen, administrerende direktør Jens Bigum og mejeridirektør Lars Dalsgaard.
Selve indvielsen af Taulov Mejeri foregik i et telt opstillet til lejligheden, hvor prinsesse Alexandra overværet af omkring 300 gæster markerede indvielsen ved at trykke på en knap på en computer.
I sin indvielsestale sagde Jens Bigum blandt andet:
“Med Taulov Mejeri har Arla Foods demonstreret, at selskabet evner at følge med udviklingen - ja, drive udviklingen - i retning af større enheder, hvor håndværkstradition og industriel produktion ikke er modpoler, men succesfuldt kan kobles sammen”.

Emner

Kontakt

Arla Pressevagt

Arla Pressevagt

Pressekontakt Kun henvendelser fra pressen. +45 91 310 310
Jonas Barfoed

Jonas Barfoed

Pressekontakt Pressemedarbejder +4591311260
Susie Munk Jensen

Susie Munk Jensen

Pressekontakt PR & Communication Manager +45 24640663

Creating the future of dairy

Vi er en global mejerikoncern og et andelsselskab. Vores vision er at skabe fremtidens mejeri for at bringe sundhed og inspiration ud i verden, på naturlig vis.

Arla Foods
Sønderhøj 14
8260 Viby, Danmark
Besøg vores andre nyhedsrum