Gå til indhold

Pressemeddelelse -

Syv små terminaler bliver til én stor

I Sverige er syv osteterminaler nu samlet på ét sted. Siden januar har man i etaper flyttet distribution og lagring af ost til højlageret i Götene lige syd for Vänern. Højlageret har 26.000 pallepladser og er 31 meter højt. Til sammenligning har højlageret i Taulov 12.000 pallepladser og er 25 meter højt.

På Götene både skærer, river og pakker man osten, før man kører den ud til kunden. Inden længe vil lageret også blive hjemsted for smør. Terminalen i Götene afløser Arlas tidligere ostelagre og terminaler i Götene, Sävsjö, Kalmar, Stenstorp, Nyköping, Jönköping og Lidköping. Sidstnævnte bliver det lager, der lukker til sidst, dvs. i slutningen af august, fordi det skal kunne fungere som sikkerhedsbackup, hvis noget uventet skulle ske i sammenkøringsprocessen.

De nyansatte på Götene arbejder på højtryk. Samtidig med at de skal vænne sig til nye arbejdsrutiner ind, er salget af ost steget med 15 pct. i forhold til april sidste år. Produktionen kører derfor på højtryk, og personalet kæmper for at opretholde leveringssikkerheden til kunderne.
 

Emner

Kontakt

Arla Pressevagt

Arla Pressevagt

Pressekontakt Kun henvendelser fra pressen. +45 91 310 310
Jonas Barfoed

Jonas Barfoed

Pressekontakt Pressemedarbejder +4591311260
Susie Munk Jensen

Susie Munk Jensen

Pressekontakt PR & Communication Manager +45 24640663

Creating the future of dairy

Vi er en global mejerikoncern og et andelsselskab. Vores vision er at skabe fremtidens mejeri for at bringe sundhed og inspiration ud i verden, på naturlig vis.

Arla Foods
Sønderhøj 14
8260 Viby, Danmark
Besøg vores andre nyhedsrum