Gå til indhold
MADE FOR HARD WORKING WOMEN!

Nyhed -

MADE FOR HARD WORKING WOMEN!

MADE FOR HARD WORKING WOMEN!

NYT UDVIDET SORTIMENT TIL DAMER

Tendensen hvor flere og flere kvinder vælger at arbejde i håndværksfaget fortsætter. Vi arbejder konstant på at udvikle og udvide vores sortiment. At lytte til de behov som slutbrugeren har er afgørende, når vi udvikler nye produkter. Med feedback fra vores kvindelige testpiloter, er vi i stand til at gå videre med hensyn til kvalitet, funktion og pasform.

Blandt nyhederne findes blandt andet 4 farvekombinationen i UNITE kollektionen og en Inherent anti-flame lightweight kollektion.

Se hele sortimentet HER

Emner

Kategorier

Kontakt

René Christiansen

René Christiansen

Pressekontakt Country Manager Danmark +45 21 77 02 94
Jacob Lange

Jacob Lange

Pressekontakt Adm. Direktør Lange PR - Public Relations & Kommunikantion +45 20 76 30 20

Relateret materiale

Blåkläder - Quality workwear since 1959!

BLÅKLÄDER, der blev grundlagt i Sverige i 1959, udvikler, producerer og distribuerer arbejdstøj, handsker og sko til alle faggrupper med høje krav til funktionalitet, kvalitet og design. Virksomheden sælger sine produkter i 20 lande, og det danske hovedkontor ligger i Støvring syd for Aalborg. Blåkläder producerer godt tre millioner stykker arbejdstøj på Sri Lanka og i Myanmar om året og lægger meget stor vægt på bæredygtighed – ikke blot i valget af materialer, men hele vejen rundt i forsyningskæden fra produktion til slutkunde. Med 15 datterselskaber i Europa og USA, agenter i Japan, Schweiz og Island og en årlig omsætning på 190 mio. Euro (2021) er Blåkläder en af verdens førende producenter og det største brand inden for arbejdstøj i Norden.
Læs mere på www.blaklader.com

Blåkläder Workwear ApS
Juelstrupparken 10A, 1.sal
9530 Støvring
Danmark