Skip to main content

Creating Shared Value Forum 2012: Erhvervslivets rolle under udvikling

Pressemeddelelse   •   Okt 29, 2012 16:38 CET

Nestlé S.A. og the Federation of Indian Chambers of Commerce and Industry (FICCI) inviterer til live webcast af 2012 Creating Shared Value Forum fra 05.00CET til 13.30CET: Engagér dig med udvalgte ledere, stil spørgsmål og hør deres mening om erhvervslivets rolle under udvikling

HVAD?
På baggrund af en hurtig befolkningsstigning, fødevareusikkerhed og udfordringer om verdenens vandressourcer, vil mødet samle erhvervslivet, lokalsamfundet og regeringsledere fra Sydasien i en interessant international paneldebat.

 Programmet for paneldebatten:

  • Introduktion
    05.00-05.30 dansk tid (09:30 - 10:00 New Delhi time)
  • Creating Shared Value: mere end velgørenhed og Corporate Social Responsibility
    05.30-07.00 dansk tid (10:00 - 11:30 New Delhi time)
  • Den dobbelte byrde ved underernæring
    07.00-08.00 dansk tid (11:30 - 12:30 New Delhi time)
  • Vand, energi, fødevaresikkerhed
    09.00-10.15 dansk tid (13:30 - 14:45 New Delhi time)
  • Landbrugsudvikling
    10.15-12.00 dansk tid (14:45 - 16:30 New Delhi time)
  • Hvad er de næste skridt for erhvervslivet og samfundet?
    12.00-13.00 dansk tid (16:30 - 17:30 New Delhi time)
  • 2012 Creating Shared Value Prize ceremony
    13.00-13.30 dansk tid (17:30 - 18:00 New Delhi time)

HVORFOR?
Vores mål er at engagere paneldebattører og deltagere til en tankevækkende diskussion om, hvordan myndigheder verden over kan samarbejde med lokalsamfundet og den private sektor for at øge bæredygtig udvikling. Nestlé vil dele sine erfaringer om forretningsmodellen "Creating Shared Value", som er et stærkt eksempel på opbygning af sådan et samarbejde.

Sammen vil vi søge efter innovative og engagerende forretningsmodeller, som kan danne grundlag for en økonomisk udvikling og være profitskabende for virksomhederne.

Dette er en mulighed for at lytte til, og udveksle ideer med top eksperter inden for ernæring, vand og landbrugsudvikling. Se hele eventet eller vælg selv de indslag som passer bedst til dine interesser.

Det er et interaktivt webcast, og du kan være med til at forme debatten ved at stille spørgsmål online.
Du kan også sende spørgsmål i forvejen.

HVEM?
Vi har inviteret indflydelsesrige ledere fra virksomheder, non-profit organisationer og den offentlige sektor, som er engagerede i at forbedre ernæring, sikre god håndtering af verdenens knappe vandressourcer og forbedre bønders levevilkår, samtidig med opbygningen af stærke landbrugssamfund.

 Ekspertpanelet består af:

  • Veerappa Moily, Minister of Corporate Affairs, Government of India
  • Agatha Sangma, Minister of State for Rural Development, Government of India
  • Basavaraj Bommai, Minister for Water Resources, Government of Karnataka, India
  • Peter Brabeck-Letmathe, Chairman, Nestlé S.A.
  • Rajya Vardhan Kanoria, President, FICCI
  • Paul Bulcke, CEO, Nestlé S.A.
  • Nandu Nandkishore, Executive Vice President, Zone Head Asia-Oceania-Africa (AOA), Nestlé S.A.
  • Prof. Asit Biswas, President, Third World Centre for Water Management
  • Ajay Chhibber, Assistant Secretary-General, United Nations, and UNDP Regional Director for Asia and the Pacific
  • John Elkington, Executive Chairman, Volans; Founder, SustainAbility
  • Dr. Harish Hande,  founder and managing director of SELCO India
  • Ajay Vir Jakhar, Chairman, Bharat Krishak Samaj
  • Naina Lal Kidwai, Senior Vice-President, FICCI and Chairperson, FICCI Water Mission
  • Mark Kramer, Senior Fellow, CSR Initiative, Harvard Kennedy School of Government
  • Venkatesh Mannar, President, Micronutrient Initiative
  • Rohini Nilekani, Chairperson and Founder, Arghyam
  • Ruth Khasaya Oniang'o, Professor of Food Science and Nutrition, Jomo Kenyatta University
  • Prof. Srinath Reddy, President, Public Health Foundation of India
  • Robert L. Thompson, Professor Emeritus of Agricultural Policy, University of Illinois
  • Ann M. Veneman, Former Executive Director, UNICEF

For et detaljeret program, se venligst her:

http://www.nestle.com/Media/MediaEventsCalendar/Pages/AllEvents.aspx?PageId=88

 HVORDAN?

Webcastet vil blive afholdt på www.nestle.com. Du kan nemt koble dig til og fra webcastet. På den måde kan du tilpasse det til dine egne interesser og begrænse tidsforbruget.

 Direkte link til webcast:
http://www.media-server.com/m/s/e4cmwg5r/lan/en

 Efterfølgende vil der være højdepunkter fra CSV-Forummet tilgængelig på: http://www.nestle.com/Media/MediaEventsCalendar/Pages/AllEvents.aspx?PageId=88

 Se allerede nu videoer om Creating Shared Value:
Nestlés CEO, Paul Bulcke, forklarer, hvordan Nestlé omsætter Creating Shared Value i praksis:  
http://www.nestle.com/Media/MediaLibrary/MediaVideos/Pages/VideoNewsSingle.aspx?guid=1_pa63a8ce

 Nestlés Bestyrelsesformand, Peter Brabeck-Letmathe, forklarer Creating Shared Value som koncept:
http://www.nestle.com/Media/MediaLibrary/MediaVideos/Pages/VideoNewsSingle.aspx?guid=1_9cxonlc1

For mere information kontakt venligst
Susanne Würtz,
Chef for Nordisk Kommunikation og Marketingudvikling
Telefon: +45 35 46 01 23

Kommentarer (0)

Tilføj kommentar

Kommentar