Pressemeddelelse -

Fredagsjazz i museumscafeen

Nivaagaards Malerisamling har fornøjelsen af at præsentere fire fredage med jazzkoncerter i museets havefoyer og cafe i perioden september – december 2019. Fredagsjazz er gratis for cafeens gæster.

Kom og nyd tonerne af blandt andre Stan Getz, Paul Desmond, Duke Ellington, Billy Strayhorn, Carlos Jobim og Michel Le Grand.

Saxofonist Peter Poulsen spiller alle fire fredage i to forskellige duoer med henholdsvis Thomas Fonnesbæk (kontrabas) og Christian Frank (guitar). Hver af de to duokonstellationer har gennem de seneste 20 år spillet talrige koncerter sammen.

Publikum kan glæde sig til at opleve jazzduoernes stemningsfulde og intime samspil, der lader musikken opstå i nuet. I melodier, harmonier og et godt swing!

Aftenens ret i cafeen:
Tapasanretninger til 125,- kr. pr. person.

Reservation af bord kan ske til cafeen: tlf. 53 85 10 17 / e-mail: cafe@nivaagaard.dk

PROGRAM

20/9 kl. 18
Peter Poulsen Duo – med Thomas Fonnesbæk

1/11 kl. 18
Peter Poulsen Duo – med Thomas Fonnesbæk

29/11 kl. 18
Peter Poulsen Duo – med Christian Frank

13/12 kl. 18
Peter Poulsen Duo – med Christian Frank

Om musikerne:

THOMAS FONNESBÆK

Den danske bassist Thomas Fonnesbæk har igennem flere år spillet sig ind i en verdenselite af jazzmusikere med bl.a. Monty Alexander, Christian Sands, Justin Kauflin, Aaron Parks, Enrico Pieranunzi, John Taylor, m.fl. På de hjemlige breddegrader er han bl.a. kendt for sit duo-samarbejde med sangerinden Sinne Eeg og pianisten Ole Kock Hansen. Derudover har han i de sidste 10 år spillet verden over med den svenske pianist Lars Jansson og hans Trio, og har desuden igennem mange år arbejdet med Thomas Clausen, Mona Larsen, Lis Sørensen m.fl.

CHRISTIAN FRANK

Guitarist/komponist, uddannet på det Jyske Musikkonservatorium. Har udgivet en række album i eget navn, senest “Yours Faithfully” i samarbejde med den lettiske saxofonist Deniss Pashkevich. CD´en, der har den anerkendte amerikanske pianist Aaron Parks som gæst, modtog prisen som “Året Jazz og Blues Album” ved den Lettiske Grammyuddeling i 2016.

PETER POULSEN

Saxofonist/fløjtenist/komponist, uddannet bl.a. ved Mannes College i New York. Har udgivet to album i eget navn og været nomineret til flere jazz-grammyer i Danmark, bl.a. som årets nye jazznavn. Har turneret i Danmark, Tyskland og Caribien både med sit eget orkester og som sideman. Har de seneste år spillet musik i krydsfeltet mellem jazz og elektronisk musik bl.a. med Rumpistol og DJ Katrine Ring.

_______________________________________________________

Pressefotos kan downloades her.

_______________________________________________________

For yderligere information kontakt gerne kommunikationsansvarlig Kirsten Baltzer Kahr på e-mail kbk@nivaagaard.dk eller tlf. 93 88 01 81.

Emner

  • Kunst, kultur, underholdning

Nivaagaards Malerisamling er et hyggeligt og klassisk kunstmuseum med en unik samling af 500 års verdenskunst - fra italiensk renæssance, nederlandsk barok og dansk guldalder. Museet, som ligger i en smuk gammel rododendronpark, viser årligt to til tre særudstillinger med både klassisk og moderne kunst. I cafeen kan du nyde et lækkert måltid til en smuk udsigt med Øresund i det fjerne, og museumsbutikken sørger selvfølgelig for, at du kan købe et minde med hjem.

Kontakt

Kirsten Baltzer Kahr

Pressekontakt Kommunikationsansvarlig +45 93 88 01 81

Relateret materiale