Nyhed -

Ekstremsport på rejsen

Måske du er på vej ud i den store vide verden på backpacktur og overvejer, om du egentlig ikke skulle prøve det bungee jump. Måske du endda allerede har prøvet et bungee jump og nu søger noget endnu vildere, men er i tvivl om din rejseforsikring dækker dig. Vi giver dig her svaret og præsenterer desuden to ekstreme typer af ekstremsport.

DÆKKER SAFEAWAY EKSTREMSPORT?

JA! safeAway dækker alle former for ekstremsport såsom bungee jump, faldskærmsudspring, bjergklatring og listen fortsætter. Det eneste safeAway ikke dækker er rene skiferier. safeAway dækker skisport, så længe dette ikke udøves mere end 25 % af rejsedagene. Dermed kan du eksempelvis sagtens tage en weekend eller uge på ski, hvis du er ude og rejse i et halvt år.

Nu tænker du sikkert ”YES! Men hvad kan man ellers lave af ekstremsport udover det nævnte??”. Og bare rolig, hjælpen er nær. Vi giver nedenfor en præsentation af tre ekstreme typer af ekstremsport, så du virkelig kan få tilfredsstillet adrenalinjunkien indeni.

TO EKSTREME TYPER AF EKSTREMSPORT

VULKANSURFING

Er du allerede blevet træt af normal surfing og ønsker et lidt vildere adrenalinsus? Så prøv vulkansurfing! Du kan prøve vulkansurfing i Nicaragua og du bliver både forsynet med en beskyttende dragt, knæbeskyttere og en hjelm. Men husk at holde fast på hat og briller, da du ved vulkansurfing kan nå en fart på over 80 km/t (!!!).

ZIPSLIDING I SYDAFRIKA

Zipsliding er i grove træk en svævebane for voksne. Du bliver både spændt fast med seler og karabiner, men adrenalinsuset og kilden i maven skal skam nok komme alligevel. Den længste, højeste OG hurtigste ziplslide finder du i Sydafrika hos Zip 2000. Den verdensberømte bane hos Zip 2000 har et ”svæv” på to kilometer og den gennemsnitlige fart er 120 km/t (!!!). Til en sammenligning kører forlystelsen Dæmonen i Tivoli ”kun” 77 km/t…

Er du i tvivl om, hvorvidt din rejseforsikring hos safeAway dækker din ekstremsport, så kontakt os på 44 45 17 00 eller via chatten alle hverdage fra klokken 09.00-15.00.

Related links

Emner

  • Turisme

Kategorier

  • backpacking
  • rejseforsikring
  • sabbatår
  • safeaway
  • ungdomsrejseforsikring
  • ekstremsport

Kontakt

Ole Ærthøj

Pressekontakt Managing Director

Relateret materiale