Ohita
Nestlé supports World Water Day

Tiedote -

Nestlé supports World Water Day

The entire Nestlé's activities are based on the availability of clean water for both growers and their families as well as for our consumers and production in our factories.
Therefore water is one of our main focus areas within our Creating Shared Value (CSV)..
Nestlé's work with water is based on the UN Global Compact (UNGC) six points.

Read more about Nestlé's work with water in the attached link.

Nestlé support SIWI (Stockholm International Water Institute) and 2012 annual World Water Week is focused on "Food and Water Security".

Read more about SIWI and World Water Week in the attached link

Linkit

Aiheet

Kategoriat


Nestléstä

Nestlé SA on maailman johtava ravitsemukseen, terveyteen ja hyvinvointiin keskittyvä yritys. Se työllistää yli 280 000 ihmistä 449 tehtaalla ympäri maailmaa. Yrityksellä on vahva valikoima brändejä ruoka- ja juomakategorioissa, kuten lastenruoat, kahvi, murot, jäätelö, lemmikkituotteet ja makeiset. Nestlén pääkonttori sijaitsee Veveyssä Sveitsissä ja Suomen toimipiste Espoossa. Tanskan, Suomen, Norjan ja Ruotsin Nestlé-yritykset toimivat yhdessä operatiivisena yksikkönä - Nestlé Nordenina.

Yhteyshenkilöt

Nina Hannola

Nina Hannola

Lehdistön yhteyshenkilö Viestintäpäällikkö +358 40 1841827

Suomen Nestlé

Suomen Nestlé valmistaa ja markkinoi korkealaatuisia ja turvallisia elintarvikkeita. Tuotevalikoimaamme kuuluvat niin Suomessa valmistettavat PILTTI -lastenruoat kuin myös kansainvälisesti tunnetut tuotteet kuten Nescafé, After Eight, Maggi ja Nestlé-aamiaismurot.