Skip to main content

HAGLÖFS SPRING/SUMMER 2018 – FRIENDS FOR A LIFETIME | ECO PROOF

Press release   •   Mar 19, 2018 12:00 CET

HAGLÖFS SPRING/SUMMER 2018 – FRIENDS FOR A LIFETIME | ECO PROOF

Det står till grund att för att reparera, bygga om och ladda ett objekt är ett bättre och mer hållbart alternativ än att ersätta det. Så det är ett koncept som Haglöfs byggde in i kärnan i deras nya Eco PROOF Jacket - ett klädesplagg som ramar upp hållbarheten samtidigt som den är perfekt för högpresterande aktiviteter.

Eco PROOF Jacket är andnings och tufft. Det skyddar dig från elementen när du behöver det. Det ser bra ut och passar vackert. Den är laddad med funktioner för en aktiv livsstil - gott om fickutrymme, justering på plats, ergonomisk silhuett och bra väderbeständighet. Och den är byggd ur ett miljövänligt perspektiv, med återvunnet polyester, bluesign®-godkända textilier och detaljer samt fluor-karbonfri DWR-behandling.

Då tar denna jacka det ett steg längre. En hel del av dess beståndsdelar är lätta att avlägsna, utbytbara och reparerbara. Om något bryter på din jacka, är det fortfarande bra att använda. Byt ut den bit som behöver fixa, reparera skadorna och fortsätt att lägga på jackan.

Detta är bra för jackans livslängd och dess hållbarhet. En jacka i din garderob är en mycket bättre, smartare användning av resurser än tio. Du kan också vara säker på att Haglöfs ser till att hela försörjningskedjan är så hållbar som möjligt - så att alla komponenter i ett objekt som Eco PROOF har beaktats.

Men det blir också en av dina bäst utförande bitar, byggda för något äventyr. För så snart du tror att jackan har träffat sin match, kan du visa den lite kärlek, tillbringa lite tid på att reparera det - och det kommer att vara klart att gå igen. Du och din jacka kommer att vara vänner för en livstid.

Eco PROOF Jacket lanseras i två färger för män och kvinnor, till ett rekommenderat pris på 330 EUR.

More than a century ago, Wiktor Haglöf designed a backpack for the local workers of Swedish small town Torsång. The durable, practical backpack would be the proud beginnings of what today is one of the world’s largest manufacturers of outdoor clothing, footwear and hardware. The Haglöfs brand is currently marketed to the Nordic region, Europe and Asia is owned by ASICS Corporation since 2010. For more info, please visit www.haglofs.com

Attached Files

PDF document

Comments (0)

Add comment

Comment

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's Privacy Policy.