Gå videre til innhold
Fasade Bogstadveien 54

Bilde -

Fasade Bogstadveien 54

  • Lisens: Bruk i media
    Innholdet kan lastes ned, bli brukt og delt i ulike medier av for eksempel journalister, bloggere, spaltister, kommentatorer etc., med den hensikt å formidle, fortelle og kommentere dine pressemeldinger, oppslag eller informasjon, forutsatt at innholdet er uendret og brukt i sin helhet. Opphaver skal navngis i den grad og på den måten god skikk tilsier (dette betyr f.eks. at fotografer nesten alltid skal navngis).
  • Filformat: .jpg
  • Størrelse: 2408 x 1868, 2.78 MB
Last ned

Emner

Relatert innhold

Velkommen til Anthon Eiendom AS!

Anthon Eiendom AS er en mellomstor aktør i eiendomsbransjen. Virksomheten satser spesielt på konseptuell eiendomsutvikling og tjenesteorientert forvaltning og eiendomsdrift.
Selskapets hovedfokus er utvikling og drift av næringseiendom i Østlandsområdet. Porteføljen spenner fra kontorlokaler i prestisjesegmentet i Oslo sentrum, via nybygg for lager og kontor til utviklingsprosjekter som transformasjon av den tidligere militærleiren på Lahaugmoen til næringspark. Totalt sett forvalter selskapet ca. 90 000 kvadratmeter i heleide eller deleide bygg. I tillegg har konsernet utviklingsarealer på ytterligere 170 000 kvadratmeter.

Anthon Eiendom AS
Øvre Vollgate 9
0158 Oslo