Daftö har chans att vinna barnfamiljernas finaste pris

Pressemeldinger   •   jan 23, 2020 07:09 CET

Daftö är återigen nominerade till Stora Barnsemesterpriset, som varje år röstas fram av barnfamiljer runt om i Sverige. Daftö Resort är nominerad i kategorin ”Bästa Campingplats för barnfamiljer” och nöjesparken Daftöland är nominerade i kategorin ”Bästa Temapark i Norden”.

Daftös bidrag till Jontefondsgalan

Pressemeldinger   •   nov 27, 2019 07:14 CET

Den 24/11 hölls årets upplaga av Jontefondsgalan i Göteborg. Daftö var på plats för att bidra till insamlingen som uppmärksammar organdonation. I år bidrog Daftö till utlottningen av priser med en tvådagarsvistelse på anläggningen inklusive entré till nöjesparken Daftöland. Dessutom levererades en check på 75 000 kr som innehåller pengar från anläggningens pantstationer och dricks från personalen.

Sensationell upptäckt utanför Daftö Resort

Pressemeldinger   •   okt 24, 2019 07:12 CEST

Historiens vingslag känns tydligare än någonsin på Daftö Resort när marinarkeologer nu hittat vrakdelar från vad som troligen är ett av Karl XII:s krigsskepp. - Det är en väldigt häftig upptäckt, även om vi alltid vetat att historiska havsäventyr pågått här. Kapare, skepp och pirater är en del av vår historia och vår identitet, säger Lena Kempe, VD för Daftö Resort.

Vågar du besöka Daftö under Spöktober?

Pressemeldinger   •   sep 24, 2019 14:53 CEST

Nu förvandlas piraterna på Daftö Resort utanför Strömstad till rysliga spökpirater under den traditionsenliga Spöktober. – Under norska och svenska höstlovstider och helgerna däremellan erbjuder vi ett familjeäventyr utöver det vanliga, lovar Lena Kempe, VD på Daftö Resort.

Norrmän köar för säsongsplats på Daftö Resort

Pressemeldinger   •   aug 30, 2019 07:10 CEST

Sedan i måndags ringlar en kö utanför receptionen till Daftö Resort, trots att mångas sommarsemestrar är över. Campingen har blivit utsedd till ”Bästa campingplats för barnfamiljer” flera år och lägger snart ännu en lyckad sommarsäsong bakom sig. Högsommaren är över men trots det köar människorna in. Anledningen till kön är släppet av säsongsplatser som sker 1:a och 2:a september.

För tredje året är Daftö Resort familjernas förstahandsval

Pressemeldinger   •   mar 18, 2019 07:00 CET

Barnfamiljerna har röstat fram Daftö Resort i Strömstad till vinnare av Stora Barnsemesterpriset 2019. Kategorin ”Bästa Campingplats för barnfamiljer” har funnits med sedan 2012 och Daftö har numera rekordet i antal förstaplaceringar.

Spöktober på Daftö – ett riktigt höstlovsäventyr

Pressemeldinger   •   okt 02, 2018 13:30 CEST

Nu har Daftö Resort utanför Strömstad intagits av häxor och gastar. Under Spöktober behöver Daftöpiraterna hjälp med att hålla onda makter borta. – I höstlovstider vill vi erbjuda våra gäster någonting extra och med Spöktober blir det ett höstlovsäventyr för hela familjen, garanterar Lena Kempe, VD på Daftö Resort.

Nu driver Skutan in på Daftöland – parkens första bergbana

Pressemeldinger   •   feb 15, 2018 08:00 CET

Efter förra årets vindar driver den förlista Skutan in på Daftöland. Kliv ombord, håll i relingen och ge dig ut på en fartfylld och böljande tur. – Som nöjespark är det klart att man ska ha en bergbana och därför känns det extra kul att nu kunna berätta om vår nya attraktion, säger Peter Steen, parkchef för Daftöland i Strömstad.

Norges bästa turistanläggning finns i Sverige – Prestigefull titel till Daftö Resort

Pressemeldinger   •   jan 29, 2018 08:00 CET

Daftö Resort utanför Strömstad har för 15:e gången utsetts till Superplatz av den tyska motororganisationen ADAC. Som enda turistanläggning i Sverige och Norge har man fått det högsta betyget, fem stjärnor. – Du kan jämföra det med en restaurang som får en stjärna i Michelinguiden. Den finaste utmärkelse du kan få som campingplats i Europa, säger Susanne Bluhm, ledare i ADAC:s inspektörsteam.

Succéår för Daftöland – som satsar på ny attraktion 2018

Pressemeldinger   •   jan 23, 2018 08:00 CET

Daftöland i Strömstad fortsätter att växa. Under 2017 ökade omsättningen med 25 procent, mycket tack vare de nya attraktionerna Storm och Kuling. Nu satsar man på ytterligare en ny attraktion till 2018. – 2017 var ett fantastiskt år för parken och det är bara början på vad som komma skall, säger Lena Kempe, VD på Daftö Resort.

Bilde & Video 6 bilder

Om Daftö Resort

Adresse

  • Daftö Resort
  • Daftö Resort
  • 452 97 Strömstad
  • Sverige