Skip to main content

Berg Skole i Trondheim

Pressemelding   •   sep 26, 2014 13:52 CEST

LINK arkitektur er sammen med Prosjektutvikling Midt-Norge vinnere av Trondheim Kommune sin konkurranse om prosjektering ved Berg Skole i Trondheim.

Berg skole som ligger rett øst for Trondheim sentrum med 280 elever har for lav kapasitet i hft elevgrunnlaget for området. Prosjektet omfatter ombygging og tilbygg til eksisterende skolebygg og er planlagt ferdig i løpet av 2015.

Bygget som skal oppfylle Trondheim Kommune Miljøkrav i Byggeprosjekter vil også ha fokus på å gi gode universelt utformede løsninger.

I konkurransen vektla Trondheim Kommune også kompetansen til deltagerne der teamet fikk beste score av de 9 deltagerne.

Vi er svært fornøyde med å videreføre samarbeidet med Trondheim Kommune nå som de fire nye brannstasjonene for kommunen er ferdigstilt, sier Gunnar Næss leder av LINK arkitektur sitt kontor i Trondheim

Prosjektet har en kostnadsramme på noe under 50 mill kr.

LINK arkitektur er blandt de førende arkitektkontorer i Skandinavien – både når det gælder omsætning, antal ansatte og antal udførte projekter pr. år. Som forretningsmodel og filosofi har LINK valgt at lade vores 15 kontorer med ca. 330 ansatte i Norge, Sverige og Danmark skabe deres egen kultur og specialområde. Der ligger mange muligheder i, at vi har kontorer geografisk nær dig. Samtidig er alle kompetencer i vores system altid tilgængelige. Dette gør, at du som kunde kan nyde godt af lokalkendskabet til dit nærmeste LINK-kontor med alt det, der medfølger af muligheder: Vi løser projekter så effektivt som muligt gennem bureaukratiet, sørger for effektiv og personlig opfølgning og har medarbejdere, som er kendte i lokalområdet og på det lokale ejendomsmarked. Ud over bygningsarkitektur har vi en bred og tilgængelig kompetence inden for planlægning, landskab, interiør og maritim-/offshoreområdet. På grund af strukturen og muligheden, den giver for samarbejde kontorerne imellem, har vi til enhver tid kapacitet til at påtage os store og små projekter inden for bolig, bebyggelser til næringsindustrien, samfærdsel, industri, byudvikling, offentlig bebyggelse, idrætsanlæg, sundhed og omsorg samt uddannelse/forskning. Vi har en dokumenteret bred erfaring inden for alle disse kategorier.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Agree With Privacy Policy