Pressemelding -

Christmas in the Ear - P4s Gardermoen-flashmob

I disse dager ramler det inn julekort i postkassene til folk over hele verden, med ønsker fra fjern og nær om en god høytid. P4 ønsket også å sende ut en liten hilsen til lytterne, men ville gjøre det på sin egen måte.

Så tidligere denne uken tok P4 turen til Gardermoen, med seg hadde de koret "Torsketruten" og målet var å spre litt julestemning.

Radiokanalen samlet derfor noen av sine mest profilerte programledere som inviterte med seg et helt kor, og allierte seg med Oslo Lufthavn Gardermoen. På flyplassen rigget de seg til i avgangshallen, og ventet på at gaten skulle fylles med intetanende nordmenn.

Blant de mange som minglet sammen med reisende var P4s Radiofrokost, og Silje Stang kan bekrefte at det var litt nervepirrende i avgangshallen:

- Det var en spesiell opplevelse, det er ikke hver dag jeg reiser meg og synger for full hals på Gardermoen. Eller det vil si, jeg mimet mest for jeg ville ikke ødelegge den gode stemingen. Men det ble et veldig fint julekort.

- Jeg er mye på Gardermoen i forbindelse med jobben, men da for det meste på vei for å rapportere om skiforholdene rundt om i landet, sier programleder Kjetil Hugin. Men denne gangen ble stemmen satt på helt andre prøver, og selv om det føltes litt rart ble resultatet veldig bra!

Her kan du se resultatet

http://youtu.be/x2vnjFUDeaU

Produksjonsbyrå Icecube Media

Related links



Relatert innhold