Gå videre til innhold
Synsoperert Lars Berger ser allerede flere detaljer

Pressemelding -

Synsoperert Lars Berger ser allerede flere detaljer

Etter flere år med nærsynthet og bruk av linser, fikk Lars Berger laserkorrigert synet sitt hos Memira for å yte bedre. Han har i alle år brukt linser i konkurranse, men det har dessverre ikke alltid fungert like bra. Det er særlig på standplass utfordringene har oppstått, så i september gjennomgikk han øyeoperasjonen. Allerede få dager etter kan han melde at han ser flere detaljer, og han regner med han har en knallsesong i sikte nå som han endelig ser helt klart.

Lars Berger, 33, er en av våre sterkeste skiskyttere når han er i toppform. - Godt syn er kjempeviktig på standplass, sier Lars. - Det viktigste er at du trekker av når du ser det svarte i blinken, men da har det litt å si at du ser bedre. Det er mange tekniske ting som må stemme, at balansen er på plass og slike ting. Men jeg tror det er avgjørende at du ser blinken for å knerte den.

Memira har over flere år samarbeidet med landslaget i skiskyting.
– Norges Skiskytterforbund er svært godt fornøyd med samarbeidet med Memira. Gjennom en omfattende samarbeidsavtale med den ledende synskirurgi-kjeden i Norden, skal vi sikre at våre landslagsløpere får markedets beste oppfølging innen synstesting og synskirurgi, sier generalsekretær Rakel Rauntun i Norges Skiskytterforbund.

Memira er ledende innen synskirurgi i Norge, og åpnet sin første klinikk i 1990. I dag har Memira nesten 50 klinikker i Norge, Sverige, Danmark og Tyskland. I Norge har Memira 12 klinikker - Bergen, Fredrikstad, Lillestrøm, Ålesund, Oslo, Hamar, Stavanger, Tromsø, Kristiansand, Trondheim, Ski og Drammen.

For mer informasjon kontakt:
Lill Nyseter Kortgaard, Adm. Direktør, 40 06 09 28, lill.nyseter.kortgaard@memira.no

Related links

Emner

Kategorier


Memira er Nordeuropas ledende øyelaserkjede og har ca 300 ansatte og nesten 50 kliniker i Norge, Sverige, Danmark och Tyskland. Memira behandler titusenvis av personer per år for nærsynthet, langsynthet og astigmatisme (skjeve hornhinner). Memira er også ledende på å behandle alderssyn og kan hjelpe personer som har progressive briller og lesebriller.

Kontakter

Relatert innhold

Memira er Skandinavias største kjede av øyelaser og refraktiv øye kirurgi med nesten 40 klinikker i Norge, Sverige og Danmark.

Memira er Skandinavias største øyelaserkjede og har ca 200 ansatte og nesten 40 kliniker i Norge, Sverige og Danmark. Memira behandler tusenvis av personer per år for nærsynthet, langsynthet og astigmatisme (skjeve hornhinner). Memira er også ledende på å behandle alderssyn og kan hjelpe personer som har progressive briller og lesebriller.

Memira
Sørkedalsveien 10A, 2 etg.
0369 Oslo
Besøk våre andre nyhetsrom