Skip to main content

Plantagon. Hälften växthus – hälften kontor

News   •   Sep 05, 2017 12:45 GMT

Ett kontorshus som är till hälften växthus och hälften toppmoderna kontorslokaler. Så beskrivs World Food Building – 17-våningshuset i Linköping som ska ta det gröna till nya höjder, skriver Maria Olsson Äärlaht i Lokalnytt.

Nu satsar Plantagon på att locka hyresgäster till World Food Building i Linköping. På frågan vad företagen som etablerar sig i huset får, svarar Plantagons vd Owe Pettersson:

– Det här kommer att bli en demonstrationsanläggning som hela världen kommer att besöka, den här byggnaden blir den första i sitt slag – och blir växthusens formel 1-bil. 

– Förutom riktigt bra kontorslokaler får de vara del av något unikt. Företagen som väljer att etablera kontor i World food Building exponerar sig som föredömen för resten av världen. Dessutom får de ett otroligt skyltläge precis vid E4:an , säger Caroline Stjernberg, Cushman & Wakefield som ansvarar för uthyrningen. 

Plantagon har även i samarbete med Cushman & Wakefield annonserat i en bilaga i Dagens Industri. 

– Stadsodling har vi drivit innan, men inte integrerat med fastighetsutveckling. Det är ett spännande och unikt projekt som kommer att sätta Linköping och Sverige på kartan, säger Owe Pettersson.

Läs hela artikeln i Lokalnytt här

Mer information

För mer information kontakta Carin Balfe Arbman, pressansvarig Plantagon International, 070 633 35 08, carin.balfe-arbman@plantagon.com

Om Plantagon se www.plantagon.com

Annons i bilaga till Dagens Industri

Comments (0)

Add comment

Comment

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="http://www.mynewsdesk.com/com/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.