Press release -

AddSecure Smart Transport udnævner ny VP Sales

VP Sales Kim Kristiansen skal stå i spidsen for næste fase af salgsvæksten hos AddSecures forretningsenhed for Fleet and Transport Management Systems.

AddSecure, som er en førende europæisk leverandør af førsteklasses løsninger til sikre data og kritisk kommunikation, annoncerede i dag, at Kim Kristiansen er blevet udnævnt til ny VP Sales for forretningsenheden Smart Transport.

Siden opkøbet af Fleet and Transport Management Systems-udbyderen Vehco – for nylig omdøbt til AddSecure Smart Transport – har forretningsenheden styrket sine salgsaktiviteter og udvidet i flere europæiske lande.

Kim Kristiansen, som er en erfaren leder og forretningsudvikler, kommer fra TARGIT Inc., hvor han var CEO. Kim Kristiansen har stået i spidsen for vindende salgsteams i mere end 25 år, hvor han har opbygget og ledet salgsorganisationer inden for teknologi med stor vækst. Han tiltrådte stillingen den 1. maj og er placeret i København.

Som VP Sales for Smart Transport kommer Kim Kristiansen til at være en integreret del af AddSecures Smart Transport-ledelsesteam med fokus på udvikling og implementering af salgsstrategien for vækst i hele Europa.

"Jeg er virkelig glad for at blive en del af AddSecure og hjælpe med at realisere virksomhedens vækststrategi. Jeg ser frem til at bygge videre på Smart Transports nuværende succes og fokusere på stigende omsætning samt opbygge langvarige internationale partnerskaber," siger Kim Kristiansen.

"Vi er glade for at have fået Kim med om bord. Kim er en erfaren leder, der har haft gode resultater med opbygning og udvikling af fremragende salgsteams på tværs af en række geografiske områder. Han kommer til at blive et stort aktiv, både hvad angår salgsledelse og overordnet ledelse," udtalte Johan Frilund, som er administrerende direktør for AddSecure Smart Transport.

AddSecure Smart Transport tilbyder et komplet udvalg af værktøjer til hele order-to-cash-processen for flådeejere af erhvervskøretøjer samt logistikudbydere, der dækker alt lige fra køretøjs- og flådestyring til administration af chauffører, arbejdstids- og lønstyring, transportstyring, trailer- og aktivstyring samt styring af den mobile arbejdsstyrke. 

Related links

Topics

  • Data, Telecom, IT

Categories

  • iot
  • secure critical communications
  • recruitment
  • smart transport
  • addsecure

Om AddSecure
AddSecureer en førende europæisk leverandør af sikring i forbindelse med kritisk kommunikation. Virksomheden forsyner over 50 000 kunder og partnere i hele Europa med løsninger til en sikker kommunikation og deres liv reddende applikationer. Det redder liv, sikrer ejendom samt vitale og sociale funktioner og hjælper virksomheder til en problemfri drift. AddSecure servicerer kunder i sikkerhedsbranchen, inden for bygningssikkerhed og automatisering, inden for digital pleje, i transport og logistik, forsyningsselskaber med mere. Kunderne forsynes med løsninger inden for Smart Alarms, Smart Care, Smart Grids, Smart Rescue og Smart Transport.Virksomheden blev grundlagt i starten af 70erne og har I dag mere end 550 ansatte i 13 lande. AddSecure har hovedkontor I Sverige og lokale afdelinger og et netværk af distributører I hele Europa. AddSecure’s ejere med aktiemajoriteten er Castik Capital, en europæisk privatfond med en langsigtet tilgang til værdiskabelse; den blev grundlagt i 2014.

Contacts

Kristina Grandin

Press contact Director Corporate Communications +46 70 689 52 08

Related content