Skip to content
Suomalaisen jääkiekko- ja kahvikansan suosiossa

Press release -

Suomalaisen jääkiekko- ja kahvikansan suosiossa

Jääkiekko ja kahvi ovat kaksi suomalaisten rakastamaa asiaa, ja tämän on pannut merkille myös Löfbergs. Ruotsalainen kahvipaahtimo on nimittäin jo Helsingin Hartwall Areenan ja Lahden Isku Areenan virallinen kahvikumppani. Nyt aloitetaan yhteistyö myös TPS:n ja Turun HK Areenan kanssa.

- Aivan mieletöntä, sillä tämä lisää tunnettavuuttamme yhä edelleen maailman kahvinjanoisimman kansan keskuudessa. Panostuksemme jääkiekkoareenoilla sopii hyvin kuvaan, kuten myös huomaamaan tummapaahtoisen kahvimme, joka kokoaa ihmisiä yhteen, Löfbergsin markkinointijohtaja Leif Sjöblom kuvailee.

- Löfbergs on elinvoimainen ja pirteä yritys, jonka kanssa on ilo tehdä yhteistyötä. Yhdessä kehitämme kahvikonseptiamme niin, että vieraamme viihtyvät entistäkin paremmin, TPS:n toimitusjohtaja Niklas Österlund toteaa.

Yksi Pohjoismaiden suurimmista areenoista
Yhteistyön myötä näkyvyytemme on suuri koko areenalla sekä VIP- ja pelaajatiloissa. Lisäksi kaikissa ravintoloissa ja kioskeissa myydään Löfbergsin luomu- ja Reilun kaupan kahvia.

Turun HK Areena rakennettiin vuonna 1990, ja se on Pohjoismaiden viidenneksi suurin sisäareena Globenin, Hartwall Areenan, Malmö Arenan ja Scandinavium-areenan jälkeen. Areenaan mahtuu 12 000 katsojaa, ja se toimii TPS:n kotikenttänä, joka on voittanut Suomen mestaruuden kokonaiset yksitoista kertaa. Areenaa toimii myös muun muassa konserttien pitopaikkana, ja siellä vierailee vuosittain 250 000 henkilöä.

Lisätietoja antaa
Leif Sjöblom, markkinointipäällikkö, Löfbergs, +46 54 14 01 42, leif.sjoblom@lofbergs.se
Niklas Österlund, toimitusjohtaja, TPS, +358 20 720 72 00, niklas.osterlund@tps.fi

Topics


Löfbergs is one of the largest family-owned coffee roasters in the Nordic countries. The company has 300 employees and a turnover of SEK 1.5 billion. The head office is situated in Karlstad, Sweden and the company has its own roasting-houses in Sweden, Norway, Denmark and Latvia. The company was founded in 1906 and is today one of the world's largest importers of ecological and Fairtrade labelled coffee. Löfbergs also owns the tea brand Kobbs.

Contacts

Anders Thorén

Anders Thorén

Press contact Head of Corporate Communications +46 703 55 64 22

Related content

Welcome to Löfbergs!

The Swedish based coffee group Löfbergs is a Family Business founded in 1906. We are 340 coffee lovers operating in ten core markets in Europe, sharing the passion for taste, trends and sustainability. We have a turnover of SEK 2,7 billion and is one of the world's largest purchasers of organic and Fairtrade-labeled coffee. The group includes the brands Löfbergs, Peter Larsen Kaffe and Kobbs.