Skip to content
Ruotsalaista kahvia Suomen kansallisareenalla

Press release -

Ruotsalaista kahvia Suomen kansallisareenalla

Nyt se on virallista: Suomen suurin jääkiekko- ja viihdeareena, Hartwall Areena tarjoilee tästä lähtien Löfbergs-kahvia. Ruotsalaiselle perheyritykselle sopimus merkitsee tärkeää askelta Suomen kahvimarkkinoiden haastamisessa.

Löfbergs on nyt Hartwall Areenan virallinen kahvikumppani. Sopimus on mittava, sillä Suomen tunnetuin ja suurin viihde-, jääkiekko- ja konserttiareena tarjoilee asiakkailleen lähes miljoona kahvikuppia vuodessa.

- Oli ilo löytää näin omistautunut yhteistyökumppani. Löfbergsin laaja valikoima ja yhteinen intohimomme tarjota parempia elämyksiä vakuuttivat”, iloitsee Keijo Säilynoja, Hartwall Areenan ja Jokereiden takana olevan Helsinki Halli Oy:n toimitusjohtaja.

- On hienoa ja tärkeää kasvattaa tunnettuutta yhdessä maailman suurimmista ja tärkeimmistä kahvimaista. Olemme vielä markkinoiden haastaja, mutta kuluneen vuoden toimenpiteet ovat kasvattaneet markkinaosuuttamme merkittävästi”, summaa Leif Sjöblom, Löfbergsin markkinointijohtaja.

Suomalaiset juovat eniten kahvia
Suomessa nautitaan eniten kahvia koko maailmassa. Vaikka markkinat muistuttavat kulutukseltaan Ruotsia, makutottumuksemme eroavat toisistaan. Suurin osa suomalaisista juo vaaleapaahtoista, mutta kiinnostus Löfbergsin valmistamaan tummapaahtoiseen on herätetty.

”Hartwall Areenan kahvivalikoima tulee kasvamaan, kun useat kahvilat ottavat valikoimiinsa suodatinkahvin lisäksi espresson ja kapselikahvit. Kaksi Areenan kahvipistettä profiloidaan Löfbergs brändin mukaisiksi. Kaikki Hartwall Areenalla tarjoiltu Löfbergs-kahvi tulee olemaan KRAV-sertifioitua Reilun kaupan kahvia, kertoo Leif Sjöblom.

Lisätietoja:
Leif Sjöblom, markkinointijohtaja / Löfbergs puh. +46 54 140142
Keijo Säilynoja, toimitusjohtaja / Helsinki Halli Oy, puh. 050 505 003 214

Topics


Löfbergs on yksi pohjoismaiden suurimmista kahvipaahtimoista. Yrityksen liikevaihto on 1,5 miljardia kruunua ja se työllistää 280 työntekijää. Pääkonttori sijaitsee Karlstadissa ja paahtimoita on lisäksi Norjassa, Tanskassa ja Latviassa. Yritys perustettiin 1906 ja on tänään yksi maailman suurimmista luomu- ja Reilun kaupan -kahvin maahantuojista. Löfbergs omistaa myös teemerkki Kobbsin. Lue lisää: http://www.lofbergslila.com/suomi/

Contacts

Anders Thorén

Anders Thorén

Press contact Head of Corporate Communications +46 703 55 64 22

Related content

Welcome to Löfbergs!

The Swedish based coffee group Löfbergs is a Family Business founded in 1906. We are 340 coffee lovers operating in ten core markets in Europe, sharing the passion for taste, trends and sustainability. We have a turnover of SEK 2,7 billion and is one of the world's largest purchasers of organic and Fairtrade-labeled coffee. The group includes the brands Löfbergs, Peter Larsen Kaffe and Kobbs.