Skip to main content

Påmindelse om akkreditering til: Kongeligt besøg i Helsingborg

Pressmeddelande   •   Okt 08, 2010 16:09 CEST

Den 20. oktober er det nøjagtig 200 år siden, den første Bernadotte gik i land i Helsingborg og i det rige, hvor han skulle være konge. Det fejres på begge sider af sundet.

Sveriges Kong Carl XVI Gustaf, Dronning Silvia, Kronprinsesse Victoria, Prins Daniel og Prins Carl Philip deltager i festlighederne sammen med Danmarks Dronning Margrethe II og Prinsesse Benedikte.

De kongelige er til stede hele jubilæumsdagen. Programmet indeholder både festligheder sammen med offentligheden og med særligt indbudte gæster.


Hvis I
ønsker at få adgang til de muligheder for fotooptagelser, man har arrangeret, kræver det akkreditering.  Tilmeld jer ved at gå ind på www.helsingborg.se/ackreditering.

Vi har i dag forl
ænget tilmeldingsfristen til og med den 12. oktober.

Tak for henvendelsen til alle jer, der allerede har tilmeldt jer. Vi regner med at kunne vende tilbage med besked til alle tilmeldte journalister senest den 16. oktober.


Vedlagt finder I en kort beskrivelse af de kongeliges program. Når vi har gennemgået jeres ansøgning, vender vi tilbage med et program for den akkrediterede presse. Da får I også mere detaljeret information om de forskellige programpunkter.


For yderligere information:

Om akkreditering og program for pressen

Charlotta Cederblad
Kommunikationsmedarbejder
Helsingborgs stad
Tlf.: +46 (0)42-10 47 66
charlotta.cederblad@helsingborg.se

Om de kongeliges besøg og program

Helen von Platen
Projektleder, Bernadotte 200-årsjubilæum
Helsingborgs stad
Tlf.: +46 (0)42-10 60 69, +46 (0)70-354 60 69
helen.vonplaten@helsingborg.se

For generel information om Bernadotte 200-årsjubilæum i Helsingborg samt om aktiviteter for offentligheden, gå ind på: www.bernadotte2010.com og/eller vedlagte memo af 24. september.