Gå direkt till innehåll
NSG Group stiller ut på Integrated Systems Europe i Amsterdam

Pressmeddelande -

NSG Group stiller ut på Integrated Systems Europe i Amsterdam

NSG Group stiller med et utvalg av høyverdiglass på Integrated Systems Europe messen i Amsterdam, Nederland, 9 - 12 februar 2016. Messen er verdens mest besøkte og viser alt av AV og elektroniske integrerte systemer.

Digital skilting på glass og skjermer er medienes sterkeste verktøy og etterspørselen er økende.NSG Group tilbyr et vidt spekter av slitesterke og belagte glassprodukter som egner seg utmerket for digital skilting og berøringsskjermer. NSG TEC™ er produkter som er godt egnet for berøringsskjermer hvor TCO belegg er påkrevet.

Anti-reflekterende glass - Pilkington OptiView™ reduserer gjenskinnet som reflekteres fra TV, datamaskiner og skjermer etc. Belegget på glasset reduserer refleksjonen til <1% fra overflaten, samtidig som det gir høy lystransmisjon. Pilkington OptiView™ Protect er et laminert glass med et anti-reflekterende belegg som gir den trygghet og sikkerhet som er påkrevet for laminert glass. Dette anti-reflekterende glasset er ideelt for utendørs digital skilting da glasset har høyt lysinnslipp, lav refleksjon, naturlig farge og blokkerer UV stråler.

NSG Group vil vise sine nye digitale speilkvaliteter, Pilkington MirroView™ og Pilkington MirroView™ 50/50. Speilet er belagt med en høyreflekterende coating og er derfor ideelle når man ønsker å skjule Tv`er og videoskjermer som ikke er påslått. Når skjermene er slått på, ser man bildet disse gjennom glasset.

I tillegg vi vi vise en rekke ubestrøkede glass alternativer. Pilkington Optiwhite™ er et ekstra klart float glass med lavt jerninnhold som er perfekt dersom man ønsker optimalt gjennomsyn og nøyaktig fargegjengivelse. NSG UFF™ (tykkelse fra 0,33 til 1,1 mm), er et ekstra tynt høykvalitetsglass for LCD digitale skjermer, smart telefoner eller tablets. Det tynne glasset NSG glanova™, laget for å gi maksimal beskyttelse for digitale skjermer etc, vil bli vist på utstillingen.

Besøkende i standet vil også ha muligheten til å se powerglass® - høyteknologisk glass med integrerte lysdioder produsert av Glas Platz. Produktet er basert på NSG TEC™ glass og er tilgjengelig i max dimensjoner 1200 x 3200 mm med en tykkelse på 4 til 6 mm.

Dette er bare et lite utvalg høyteknologiske glass som NSG Group vil vise på stand #8-H380.

For ytterligere informasjon besøk vår hjemmeside: http://www.pilkington.com/en/digital-signage

Relaterade länkar

Kategorier


    Pilkington Norge AS har avdelninger på fire plasser i Norge og er totalleverandør av arkitektglass. I Bergen, Stavanger og Elverum produserer vi isolerglas. I Elverum slipes, silketrykkes og herdes glasset. Vi har egen glassmesteravdeling i Stavanger og grossistvirksomhet i Oslo. Vi gir rådgivning og tekniske løsningsdetaljer vedrørende våre glassprodukter og bruk av disse.

    NSG Group er en av verdens største produsenter av glass til bygg, bil og til teknisk anvendelse. Bygningsglass leveres videreforedlet til alle typer bygg, også til bruk i solcelleanlegg. Bilglass leveres produkttilpasset direkte til bilindustrien og verksteder. En større andel går også til andre kjøretøy som tog, buss, båt m.v. Teknisk glass omfatter svært tynne glass for skjermer og linser – likeledes til bruk i lysledere og glassfiberprodukter. NSG Group er etablert og ledende i flere ulike markeder omkring i hele verden. Nærhet til markedet gjør oss i stand til å betjene kunder med høye krav til kompetanse, kvalitet og service. 39% av gruppens salg er i Europa, 30% i Japan og 16% i Nord Amerika, med resterende 15% i Syd Amerika, China, Øst Asia og Russland.

    www.pilkington.no
    www.pilkington.se
    www.pilkington.dk

Kontakter

Alexander Mattsson

Alexander Mattsson

Presskontakt Processing Operations & Business Development Manager Fire Protection Glass Brandskyddsglas 035 153001
Anett Karlsson

Anett Karlsson

Presskontakt Technical Advisory Service and Technical Sales Manager Scandinavia Teknisk rådgivning/ försäljning 035-153048
Agneta Kristiansson

Agneta Kristiansson

Presskontakt Marketing Communication & Sales Analyst 035-153085

Relaterat innehåll

Att göra skillnad i världen med hjälp av glasteknologi

Pilkington har sedan 1976 försett den skandinaviska marknaden med glas och glasprodukter. Vi säljer floatglas, belagt och laminerat glas som produceras i koncernens floatglasfabriker i Europa. Vi tillverkar isolerglas på vår anläggning i Elverum, Norge.

NSG Group är världens ledande tillverkare av glas och inglasningssystem inom affärsområdena Architectural, Automotive och Creative Technology. Architectural tillverkar och levererar glas för arkitekturtillämpningar samt för solenergimarknaden och andra sektorer. Automotive bistår marknaderna för originalutrustning till bilar (OE) och ersättningsrutor för eftermarknaden (AGR). Creative Technology omfattar flera olika verksamheter inkl. linser och ljusstyrningar i skrivare och skannrar, glasfiber som används till kamremmar i bilmotorer och glasflingor samt Fina Glass produkter.

Pilkington Floatglas AB
Karl XI:s väg 61
302 96 Halmstad
Sverige