Skip to content
Uudet pienikokoiset FLIR M100/M200 -lämpökamerat varmistavat aivan uuden tilannetietoisuuden tason vesillä.
Uudet pienikokoiset FLIR M100/M200 -lämpökamerat varmistavat aivan uuden tilannetietoisuuden tason vesillä.

Press release -

FLIR: Pimeänavigointi on nyt paljon helpompaa

Uudet pienikokoiset FLIR M100/M200 -lämpökamerat varmistavat aivan uuden tilannetietoisuuden tason vesillä.

FLIR on tänään julkistanut merikäyttöön suunnitellut M100- ja M200-lämpökamerat, jotka tuovat lämpökameroiden edut entistä useampien huviveneilijöiden ulottuville. Lämpökamerat parantavat tilannetietoisuutta kalastuksessa, purjehduksessa ja veneillessä yöaikaan.

M100 ja M200 ovat pienikokoisimmat käännettävät ja kallistettavat FLIR-lämpökamerat. Niissä on FLIRin suorituskykyinen Boson™-lämpökameraydin, jonka integroitu moniydinprosessori varmistaa erinomaisen kuvalaadun ja antaa käyttöön tekoälyominaisuuksia. Liittämällä M100 tai M200 Raymarine Axiom -monitoiminäyttöön käyttöön saadaan FLIRin uusi, älykäs ClearCruise™-lämpöanalytiikka. Se antaa veneilijöille aivan uutta tilannetietoisuutta ja turvallisuutta ilmoittamalla visuaalisesti ja äänimerkein käyttäjälle havaitsemistaan vedestä poikkeavista kohteista, kuten veneistä, esteistä ja merimerkeistä.

M100:n kallistuskulmaa mahdollista säätää tilanteissa, joissa veneen keula on pystyssä. M100 on FLIRin edullisin lämpökamera merikäyttöön, ja sen jälleenmyyntihinta on 2 495 dollaria. M200 on mullistava tuote, jonka täydelliset kääntö- ja kallistusominaisuudet mahdollistavat katselun 360 asteen alueella, niin vaaka- kuin pystytasossa. 3 495 dollarin hintainen FLIR M200 parantaa veneilyturvallisuutta kaikkialla maailmassa.

M100- ja M200-tuotteiden tärkeimmät ominaisuudet

Helppo asentaa kaikkiin aluksiin

IP-videoteknologia yksinkertaistaa asennusta, koska ylimääräisiä videosignaalikaapeleita ei tarvita. Helpon Ethernet-liitännän ansiosta M100 ja M200 voidaan verkottaa useisiin yhteensopiviin monitoiminäyttöihin.

Pysy valppaana ja varmista turvallisuus

Uusien Raymarine Axiom -monitoiminäyttöjen kanssa käytettäessä FLIR ClearCruise™ -infrapuna-analytiikka pitää silmällä vaarallisia kohteita.

Lisää lämpönäkökykyä entistä edullisemmin

Täyden resoluution 320 x 240 -lämpökameroiden hinnat alkavat 2 499.99 dollarista/3495 EUR excl. TAX.

M100- ja M200-tuotteet tulevat myyntiin vuoden ensimmäisen neljänneksen aikana FLIRin Raymarine- ja FLIR Maritime -jälleenmyyjillä. Lisätietoja näistä tuotteista on osoitteessa www.flir.com/marine.

Media contacts:

Ruud Heijsman

+32 3665 5100

ruud.heijsman@flir.com

Saltwater Stone

+44 (0) 1202 669 244

k.bartlett@saltwater-stone.com

Related links

Topics

Client Newsroom

Welcome to the Saltwater Stone Client Newsroom, a daily updated resource for editors and journalists featuring news releases, images and videos issued on behalf of our international client base. Saltwater Stone is a specialist maritime communications agency working in the superyacht, recreational marine, shipping, offshore, subsea, fishing, renewables and naval sectors. If you are an editor or journalist wishing to receive Saltwater Stone client news releases direct to your inbox, please click or tap the follow button above.

Saltwater Stone