Skip to main content

Raymarine: FLIR introduceert nieuwe merkidentiteit voor Raymarine

Press Release   •   Feb 17, 2017 11:29 GMT

Nieuwe visuele identiteit van Raymarine weerspiegelt het streven naar de levering van innovatieve en hoogwaardige nautische elektronica.

Nieuwe visuele identiteit van Raymarine weerspiegelt het streven naar de levering van innovatieve en hoogwaardige nautische elektronica. 

WILSONVILLE, VS 17 februari 2017 – FLIR heeft vandaag een restyling van het merk Raymarine bekendgemaakt. Alle marketingactiviteiten en productlijnen krijgen een nieuw logo, een nieuw beeldmerk en een nieuwe tagline. Zowel het nieuwe merkdesign als de tagline ‘Simply Superior’ staan voor het streven van FLIR naar het aanbieden van nautische elektronica van wereldformaat via zijn merk Raymarine.

In de naar nu vertaalde nieuwe Raymarine-identiteit is vastgehouden aan de uitgesproken en herkenbare visuele kenmerken van het legendarische Raymarine-logo. Het gemoderniseerde nieuwe ontwerp straalt energie en dynamiek uit: allebei kenmerken voor een merk dat innovatieve producten maakt die watersporters helpen optimaal te genieten van hun tijd op het water. Uit het fraaie design van het nieuwe logo en de merktaal spreekt de toewijding van het bedrijf aan prestaties, precisie, betrouwbaarheid en innovatie.

Naast de nieuwe look heeft Raymarine ook een nieuwe tagline gekregen: “Simply Superior.” Dit krachtige statement weerspiegelt de missie van FLIR voor het leveren van Raymarine-producten met superieure prestaties en een krachtige, intuïtieve gebruikerservaring. Het assortiment loopt uiteen van de bekroonde radar, stuurautomaten, warmtebeeldcamera's en sonaroplossingen tot de toonaangevende MFD-platforms op basis van het baanbrekende LightHouse-besturingssysteem.

“Het nieuwe Raymarine-logo, de beeldtaal en de tagline weerspiegelen onze toewijding aan innovatie en het realiseren van wereldwijd toonaangevende nautische elektronica”, aldus Travis Merrill, FLIR Senior Vice President, Chief Marketing Officer. “We kunnen niet wachten om klanten kennis te laten maken met een nieuw tijdperk voor Raymarine en bereiden ons voor op de ontvangst van partners en klanten tijdens de Miami International Boat Show volgende week.”

FLIR introduceert de nieuwe visuele identiteit van Raymarine op de Miami International Boat Show van 16-20 februari in Miami, Florida, in stand #C362 – C Tent en op pontons #875 en #877. Raymarine integreert de nieuwe branding in producten die in 2017 worden geleverd.

####

Informatie over FLIR Systems

FLIR Systems, Inc. is wereldleider op het gebied van de ontwikkeling, productie en marketing van sensorsystemen waarmee perceptie en bewustzijn worden verbeterd. De geavanceerde systemen en componenten van FLIR worden ingezet voor diverse soorten thermografie, omgevingsbewustzijn, beveiligingstoepassingen waaronder bewakingssystemen op de grond en vanuit de lucht, conditiebewaking, navigatie, recreatie, R&D, productieprocescontrole, zoek- en reddingsoperaties, onderschepping van drugs, transportveiligheid, (maritieme) grenscontroles, milieubewaking en CBRNE-dreigingsdetectie. Ga voor meer informatie naar de website van FLIR: www.FLIR.com.

 

Over Raymarine:

Raymarine, marktleider op het terrein van nautische elektronica, ontwikkelt en produceert het meest uitgebreide assortiment elektronica voor watersportvaartuigen en lichte, commerciële schepen. De bekroonde producten worden ontwikkeld voor hoge prestaties en gebruiksgemak en zijn verkrijgbaar via een wereldwijd netwerk van dealers en distributeurs.

Raymarine biedt onder andere productlijnen voor radars, stuurautomaten, GPS, instrumenten, visopsporingsapparatuur, communicatieapparatuur en geïntegreerde systemen. Raymarine is onderdeel van FLIR Systems, een wereldleider in warmtebeeldtechnologie. Ga voor meer informatie over Raymarine naar www.raymarine.com

Attached Files

PDF document