Skip to main content

Raymarine: FLIR lancerer større Raymarine LightHouse OS-opdatering

Press Release   •   Apr 16, 2018 15:17 BST

LightHouse version 3.4 brings functions and digital services to your helm previously reserved for mobile phones and your living room.

WILSONVILLE, OR (April 4, 2018) – Hvad laver en kortplotter om til et multifunktions-display (MFD)? Ydeevne, teknologi og konnektivitet. FLIR har hermed fornøjelsen af at præsentere LightHouse version 3.4, den seneste gratis opdatering til Raymarines LightHouse 3 OS-software.

LightHouse version 3.4 er sprængfyldt med opgraderinger og forbedringer, og forsyner dit ror med funktioner og digitale tjenester, som tidligere var forbeholdt mobiltelefoner og din opholdsstue.

LightHouse version 3.4 giver dig vigtige forbedringer:

Lighthouse Apps til underholdning, kommunikation og integration

LightHouse Apps er en spændende ny måde at udvide mulighederne og funktionerne i LightHouse-operativsystemet på, og Raymarine vil fortsat udvide LightHouse Apps med fremtidig understøttelse af Seakeeper gyrostabilisatorkontrol, Mazu satellitkommunikation m.m. LightHouse Apps er kun tilgængelige til Axiom og Axiom Pro.

Bluetooth™ lydudgang

LightHouse 3.4 tilføjer også en Bluetooth lydudgang fra Axiom og Axiom Pro MFD’ere. Tilslut Axioms Bluetooth til bådens stereoanlæg eller Bluetooth-kompatible højttalere, og nyd digital lyd, når du streamer film og musik. Bluetooth audio er kun tilgængelig til Axiom og Axiom Pro.

Andre funktioner i LightHouse version 3.4:

  • Vessel Alarm History and Management. LightHouse 3.4 byder nu på nem adgang til alarmindstillinger og alarmhistorikken direkte fra startskærmbilledet.
  • Kortplotter “Find Nearest” hot-spotting. Tryk langt på et hvilket som helst sted på kortet for at åbne menuen “Find Nearest” (Find nærmeste), og du får øjeblikkeligt vist en liste over Point-of-Interest datapunkter, herunder vrag, lystbådehavne, tankstationer m.m.
  • Chart Tide Mode til visning af tidevand og strømninger. Aktivér Tide Mode på dit kortdisplay og se øjeblikkeligt alle tidevandshøjder og -strømme i nærheden.
  • Tools til brændstofhåndtering Brændstofhåndtering interagerer med dine NMEA2000 motordata- og tankniveau-sendere. Se brændstofforbrug, rækkevidde og brændstoføkonomi i realtid, og modtag advarsler om lavt brændstofniveau.
  • Network Dimming til MFD’er og instrumenter. LightHouse 3.4 er nu kompatibel med Raymarines network dimming-system, som også anvendes i vores i50, i60 og i70 instrumenter og autopilot-controllere. Nedblænd eller øg lysstyrken for hele roret med én kommando.
  • Brugerdefinerede “Splash”-skærme. Tilføj et personligt præg til din Axiom ved at vælge dit yndlingsfoto eller din yndlingsgrafik, som skal vises på skærmen ved opstart. Husk dit yndlingsøjeblik, sæt fokus på din båd eller dit team eller bare ændr startskærmbilledet for sjovs og afvekslingens skyld.

Opdater i dag og hold dit system up to date

LightHouse 3.4 er tilgængeligt gratis på Raymarine.com. Du kan også opdatere dit MFD ved hjælp af dets integrerede Wi-Fi-netværk, hvis du er i nærheden af en trådløs eller mobil internet hotspot. Udførlige oplysninger om Raymarine softwareopdateringer er altid tilgængelige online.

####

Pressekontakt:

Karen Bartlett

Saltwater Stone

+44 (0) 1202 669 244

k.bartlett@saltwater-stone.com

Om FLIR Systems

FLIR Systems blev grundlagt i 1978 og har hovedkvarter i Wilsonville, Oregon i USA. Det er en af verdens førende producenter af sensorsystemer, der forbedrer perceptionen og øger den maritime situationsbevidsthed, hvilket hjælper med at redde liv, forbedre produktivitet og beskytte miljøet. FLIRs vision er, gennem sine næsten 3.500 ansatte, at være "Verdens sjette sans" ved at udnytte termografi og tilstødende teknologier til at levere innovative, intelligente løsninger til sikkerhed og overvågning, miljø- og tilstandsovervågning, udendørs rekreative aktiviteter, maskinsyn, navigation og avanceret trusselsdetektering. For at få yderligere oplysninger skal du gå til www.flir.com og følge @flir.

Om Raymarine:

Raymarine, som er førende i verden inden for marineelektronik, udvikler og producerer det mest omfattende udvalg af elektronisk udstyr til lystsejlads og lette kommercielle marinemarkeder. De prisvindende produkter er designet til høj ydeevne og brugsvenlighed og fås igennem et globalt netværk af forhandlere og distributører. Produkter med Raymarines mærke omfatter radar, autopiloter, GPS-systemer, instrumenter, fiskesøgning, kommunikation og integrerede systemer. Raymarine er et mærke tilhørende FLIR Systems, som er førende i verden inden for termografi. Få flere oplysninger om Raymarine på www.raymarine.com