Skip to main content

Raymarine: FLIR lanserer Raymarines nye merkevareidentitet

Press Release   •   Feb 15, 2017 16:47 GMT

Den nye visuelle identiteten til Raymarine formidler selskapets engasjement for å levere innovativ maritim elektronikk av høyeste kvalitet

Den nye visuelle identiteten til Raymarine formidler selskapets engasjement for å levere innovativ maritim elektronikk av høyeste kvalitet

WILSONVILLE, OR, USA 15. februar 2017 – I dag lanserte FLIR Raymarine-merkevaren i ny design, inkludert ny logo, nytt ikon og slagord – som skal integreres i alt markedsføringsmateriell og i alle produktlinjer. Både den nye merkevaredesignen og det nye slagordet – «Simply Superior» – gjenspeiler FLIRs engasjement for å levere maritim elektronikk i verdensklasse gjennom Raymarine-merkevaren.

Den nye Raymarine-identiteten har beholdt særtrekkene og de gjenkjennelige visuelle egenskapene til den ikoniske Raymarine-logoen, men har fått et moderne design som gjenspeiler energien og styrken til et merke som skal gi livet på sjøen mer glede. Den nye logoen og det nye slagordet gjenspeiler selskapets satsing på ytelse, presisjon, pålitelighet og innovasjon.

I tillegg til den nye designen har Raymarine også tatt i bruk det nye slagordet «Simply Superior». Dette dristige utsagnet gjenspeiler FLIRs målsetning om å levere overlegne produkter med uovertrufne brukeregenskaper under merkenavnet Raymarine. Dette inkluderer prisbelønte produkter som radar, autopilot, ekkolodd, termiske kamera og ikke minst bransjeledende multifunksjon display med det banebrytende operativsystemet LightHouse.

«Den nye Raymarine-logoen og det nye slagordet gjenspeiler engasjementet vårt for å produsere verdensledende maritim elektronikk,» sier FLIRs markedsdirektør, Travis Merrill. «Vi ser frem til å introdusere kunder og partnere for en ny tid med Raymarine etter lanseringen under Miami International Boat Show neste uke.»

FLIR vil presentere Raymarines nye merkevareidentitet neste uke under Miami International Boat Show i Miami, Florida, USA 16.–20. februar (Booth #C362 – C Tent og bryggene #875 og #877). Raymarine integrerer den nye merkevaren i produktene som leveres i 2017.

####

Om FLIR Systems

FLIR Systems, Inc. er et verdensledende selskap innen design, produksjon og markedsføring av sensorsystemer som forbedrer persepsjon og tilstedeværelse. FLIRs avanserte systemer og komponenter blir brukt til et stort utvalg termisk avbildning, situasjonsbevissthet og sikkerhetsbruk, inkludert luft- og bakkebasert overvåkning, tilstandsovervåkning, navigering, fritid, forskning og utvikling, prosesskontroll for produksjon, søk og redningsaksjoner, narkotikaforbud, transportsikkerhet, grense- og maritime patruljer, miljøovervåkning og påvisning av trusler fra kjemiske, biologiske, radiologiske, kjernefysiske og eksplosive våpen (CBRNE). For mer informasjon, besøk FLIRs nettsted på www.flir.com.

Om Raymarine:

Raymarine er verdensledende innen maritim elektronikk og utvikler og produserer det bredeste produktutvalget innenfor maritim elektronikk rettet mot fritidsbåter og lettere kommersielle fartøyer. Våre prisbelønte produkter er utviklet for høy ytelse og høy grad av brukervennlighet, og selges gjennom et globalt nettverk av forhandlere og distributører.

Raymarines produkter omfatter radar, autopiloter, GPS, instrumenter, ekkolodd, kommunikasjon og integrerte systemer. Raymarine er en avdeling av FLIR Systems, verdenslederen innen termisk avbildning, og har hovedkvarter i Fareham i Storbritannia. Vil du ha mer informasjon om Raymarine, se www.raymarine.no