Skip to content
Yeni Raymarine görsel kimliği, yenilikçi ve yüksek performanslı denizcilik elektroniği sunma taahhüdünü ifade ediyor
Yeni Raymarine görsel kimliği, yenilikçi ve yüksek performanslı denizcilik elektroniği sunma taahhüdünü ifade ediyor

Press release -

Raymarine: FLIR Yeni Raymarine Marka Kimliğini Görücüye Çıkarıyor

FLIR Yeni Raymarine Marka Kimliğini Görücüye Çıkarıyor

Yeni Raymarine görsel kimliği, yenilikçi ve yüksek performanslı denizcilik elektroniği sunma taahhüdünü ifade ediyor

WILSONVILLE, OR 14 Şubat 2017 – FLIR bugün, tüm pazarlama faaliyetlerinde ve ürün gamlı çapında kullanılacak yeni bir logo, simge ve bir reklam sloganını içeren Raymarine markasının yeniden tasarımını görücüye çıkarıyor. Hem yeni marka tasarımı hem de 'Daha Da Üstün' reklam sloganı, FLIR'in Raymarine markası kanalıyla birinci sınıf deniz elektroniği sunma taahhüdünün ifadesidir.

Simgesel Raymarine logosunun ayırıcı ve fark edilir görsel özelliklerinin korunduğu yeni Raymarine kimliği, tekne kullananların suda geçirdiği vaktin tadını çıkarmasına yardımcı olan yenilikçi ürünler sunmaya kendini adamış bir marka için iki özellik olarak enerji ve momentum çağrışımı yapan modern bir tasarıma bürünüyor. Yeni logonun incelikli estetiği ve marka dili şirketin performans, hassasiyet, güvenilirlik ve yenilik taahhüdüne değinmektedir.

Yeni görünümle birlikte Raymarine yepyeni bir imza reklam sloganı da benimsemiştir: "Daha Da Üstün". Bu cüretkar ifade, şirketin ödüllü radar, otomatik pilot, termal ve sonar ürün gamından gücünü devrim niteliğinde LightHouse işletim sisteminden alan son teknoloji ürünü Çok İşlevli Ekran platformlarına kadar, FLIR'in Raymarine markası altında üstün performanslı ürünler ve güçlü, sezgisel bir kullanıcı deneyimi sunma misyonunu yansıtmaktadır.

“Yeni Raymarine logosu, tasarım dili ve reklam sloganı, yenilik getirme ve dünyada başı çeken denizcilik elektroniğine vücut verme taahhüdümüzü somutlaştırıyor,” diyor FLIR Kıdemli Başkan Yardımcısı, Pazarlama Kurulu Başkanı, Travis Merrill. “Gelecek haftaki Miami Uluslararası Tekne Gösterisi'nde ortaklarımızı ve müşterilerimizi ağırlamaya hazırlandığımız şu günlerde Raymarine için yeni bir dönemi müşterilerimize tanıtmaya başlamak bizlere heyecan veriyor.”

FLIR, yeni Raymarine görsel kimliğini gelecek hafta Miami Uluslararası Tekne Gösterisi'nde teşhir edecek: Miami, Florida, 16-20 Şubat, Stant #C362 – C Çadırı; ve su kızakları #875 ve #877. Raymarine yeni marka çalışmasını 2017 yılında gönderilen ürünlere entegre etmeye başlayacak.

####

Related links

Topics


FLIR Systems Hakkında

FLIR Systems, Inc. çevresel bilgi ve görünürlüğü geliştiren sensör sistemlerinin tasarımı, üretimi ve pazarlamasında dünya lideridir. FLIR'in gelişmiş sistemleri ve bileşenleri; havadan ve karadan keşif, durum gözlem, navigasyon, eğlence, AR-GE, üretim süreç kontrolü, arama kurtarma, narkotik takip, nakliye güvenliği, kara ve deniz sınır devriyeleri, çevresel gözlem, kimyasal, biyolojik, radyolojik, nükleer ve patlayıcı madde (CBRNE) tehditlerinin tespiti gibi çeşitli termal görüntüleme, durumsal farkındalık ve güvenlik uygulamalarında kullanılmaktadır. Daha fazla bilgi için www.FLIR.com adresinden FLIR'in web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Raymarine Hakkında:

Denizcilik elektroniği sektöründe dünya lideri olan Raymarine, eğlence amaçlı denizcilik ve hafif ticari denizcilik sektörlerine yönelik en kapsamlı elektronik ürün gamına sahiptir. Yüksek performans ve kullanım kolaylığı için tasarlanmış ödüllü ürünleri dünya çapındaki satıcı ve distribütör ağı aracılığıyla satılmaktadır.

Raymarine ürün gamına radar, otomatik pilot, GPS, göstergeler, balık bulucular, iletişim çözümleri ve entegre sistemler dahildir. Raymarine, termal görüntüleme alanında dünya lideri olan FLIR Systems'a bağlıdır. Raymarine hakkında daha fazla bilgi için lütfen www.raymarine.com adresini ziyaret edin. 

Client Newsroom

Welcome to the Saltwater Stone Client Newsroom, a daily updated resource for editors and journalists featuring news releases, images and videos issued on behalf of our international client base. Saltwater Stone is a specialist maritime communications agency working in the superyacht, recreational marine, shipping, offshore, subsea, fishing, renewables and naval sectors. If you are an editor or journalist wishing to receive Saltwater Stone client news releases direct to your inbox, please click or tap the follow button above.

Saltwater Stone