Skip to content
Judge Rinder's Interrogation Secrets
Judge Rinder's Interrogation Secrets

News -

Crime+Investigation Channel Highlights - juli 2023

Judge Rinder's Interrogation Secrets

Vanaf 3 juli op maandag om 22:00 uur

Judge Rinder's Interrogation Secrets keert terug voor een tweede serie waarin de strijd wordt gevolgd tussen politie en verdachten in enkele van de meest verontrustende strafzaken in de VS en het VK van de afgelopen jaren. De CI Original-serie wordt gepresenteerd door de Britse strafrechtadvocaat en televisiepersoonlijkheid Rechter Robert Rinder, wiens juridische achtergrond hem de perfecte gids maakt voor de duistere kunsten van het verhoor. Een team van experts analyseert politie-interviews die het bekwame werk laten zien van rechercheurs die de zaak oplossen en een veroordeling veiligstellen. Het team onthult niet alleen wat er achter de schermen van elk gesprek gebeurt, maar geeft ook een uniek inzicht in de hoofden van zowel verdachten als ondervragers terwijl ze de overhand proberen te krijgen op de ander. S2 (5x60)

Exposing Parchman

Zaterdag 15 juli om 22:00 uur

Exposing Parchman is een onderzoeksdocumentaire die volgt hoe het gevangenissysteem van Mississippi wordt hervormd door de gevangenen van de Parchman Prison, hun familieleden, een onverschrokken groep advocaten en experts, en de filantropische tak van Roc Nation. In december 2019 begon Parchman de landelijke krantenkoppen te halen vanwege het hoge dodental als gevolg van geweld en verwaarlozing. In een noodkreet deelden dappere en wanhopige gevangenen verboden beelden van mobiele telefoons van binnenuit. Shawn "JAY-Z" Carter, ondernemer en filantroop Yo Gotti, Team Roc en een groep advocaten kwamen tussenbeide om een -rechtszaak over burgerrechten te leiden. De serie duikt in de vervallen gevangenis, ontrafelt de schandelijke geschiedenis ervan en volgt de wendingen van de zich ontwikkelende rechtszaak terwijl dit droomteam vanuit elke hoek een onmogelijke vijand bestrijdt. (1x180)

Sunshine Slayings

Vanaf 12 juli op woensdag om 22:00 uur

:Wat gebeurt er als een reis naar het paradijs verandert in een bloedige nachtmerrie? In elke aflevering onderzoeken we een echte moord die plaatsvindt op een exotische locatie, terwijl het slachtoffer zou moeten genieten van de reis van zijn leven. Witte zandstranden en azuurblauwe wateren worden rood van het bloed terwijl onze slachtoffers een onuitsprekelijke tragedie doormaken. Hun families zoeken naar antwoorden en haasten zich om puzzelstukjes van de misdaad te verzamelen. Met behulp van verbluffende dramatische recreaties en interviews met experts en echte agenten, neemt deze true crime-serie het publiek mee op avontuur door de wereld van gewelddadige vakantiecriminaliteit. S2(13x60)

Related links

Topics

Categories

Contacts

Joanna Fellows

Joanna Fellows

Marketing Manager +44 7583 022 665

Bringing human stories to life

A + E Networks UK is a media company with a portfolio of high-quality fact-based entertainment channels, which in Benelux includes The HISTORY Channel, HISTORY HD, and Crime+Investigation. The channels are broadcast 24 hours a day. The company, which is a joint venture between Hearst and UK Sky, has channels in nearly 100 countries in the UK, Scandinavia, Benelux, Central and Eastern Europe, Africa and the Middle East.

A+E Networks
1 Queen Caroline Street
W6 9YN LONDON
United Kingdom
Visit our other newsrooms