Skip to content
HISTORY CHANNEL HOOGTEPUNTEN IN OKTOBER 2022

News -

HISTORY CHANNEL HOOGTEPUNTEN IN OKTOBER 2022

BRAND NEW & EXCLUSIVE

Britain's Greatest Obsessions
Vanaf 28 oktober op vrijdag om 22:20 uur

In deze nieuwe en exclusieve serie van HISTORY Channel verkennen de favoriete sterren van Groot-Brittannië enkele unieke Britse bezigheden. Harry Hill onderzoekt waarom de Britten denken dat ze de beste humor ter wereld hebben; Suggs heeft een persoonlijke kijk op de geschiedenis en de gemeenschapszin van pubs; Liza Tarbuck onderzoekt de nationale obsessie met het weer en wat het betekent om er zoveel over te praten; Lorraine Kelly leidt ons door deTweede Wereldoorlog en onderscheidt de mythes van de feiten; Reginald D Hunter richt zijn aandacht op de verschillende klassen en voert een eerlijk gesprek met Alexei Sayle; en natuuronderzoeker Chris Packham richt zich op huisdieren en ontdekt hoe ze gezelschapsdieren werden. In elke aflevering van Britain’s Greatest Obsessions neemt een presentator ons mee door de geschiedenis van de obsessies en legt uit waarom Britten er nog steeds gek op zijn. Aan de hand van archiefbeelden en interviews met experts, is dit een uitgebreide en onderhoudende terugblik door de geschiedenis. Inclusief bijdragen van Henning Wehn, Bonnie Langford, Marverine Cole, William Hanson, Alexei Sayle, Owain Wyn Evans en Nida Manzoor. S1 (6x60)

BRAND NEW & EXCLUSIVE

Secret Nazi Expeditions
Vanaf 20 oktober op donderdag om 22:20 uur

Tijdens hun machtsovername en gedurende de Tweede Wereldoorlog gavenAdolf Hitler en SS-leider Heinrich Himmler leiding aan een geheim team van elite geleerden en archeologen, bekend als de ‘Ahnenerbe’, wiens geheime missie het was om de geschiedenis te herschrijven en de superioriteit van het Arische ras vast te stellen, een geloof dat de nazi-ideologie domineerde. De Ahnenerbe lieten de wetenschap achter zich en omarmden het occulte, en voerden gevaarlijke expedities uit naar de verste uithoeken van de aarde - op jacht naar oude kennis en artefacten die Duitsland een bovennatuurlijke voorsprong op het slagveld en eeuwige wereldheerschappij voor het Derde Rijk zouden kunnen bezorgen. Secret Nazi Expeditions onthult het buitengewone waargebeurde verhaal achter deze epische en verwrongen zoektochten en gebruikt nieuw bewijs, origineel onderzoek en getuigenissen van experts om deze weinig bekende, maar buitengewone claims en ontdekkingen bloot te leggen die bedoeld zijn om Hitlers propagandamachine te voeden. S1 (6x60)

BRAND NEW & EXCLUSIVE

Secrets in The Jungle
Vanaf 3 oktober op maandag om 21:25 uur

De oerwouden en bossen van de aarde hebben de mensheid jarenlang angst aangejaagd. Er is gewoon iets verontrustends aan het niet weten wat er achter de volgende boom op de loer ligt. Dat weerhoudt ons er niet van om deze plekken te verkennen en op zoek te gaan naar de verloren steden en schatten waarvan wordt beweerd dat ze erin te vinden zijn. Secrets In The Jungle is een documentaire van een uur die afreist naar jungles over de hele wereld om de buitengewone curiositeiten en mysteries in hun omgeving te onderzoeken. Met behulp van digitale animatie, archiefbeelden en commentaar van experts analyseert de serie de mysteries, onderzoekt de serie het hoe en waarom en houdt de serie tegen het licht wat nog op ontdekking wacht. S1 (10x60)

BRAND NEW & EXCLUSIVE

Curse Of Skinwalker Ranch
Gaat verder op dinsdag om 20:30 uur

In het baanbrekende derde seizoen van Curse Of Skinwalker Ranch gebruikt het team de nieuwste bewakings- en scantechnologie om de abnormale en vaak gevaarlijke energie- en stralingspieken te documenteren die optreden tijdens het uitvoeren van experimenten die UFO’s stimuleren om in de lucht boven de ranch te verschijnen. Ze nodigen voormalige militaire experts uit om deel te nemen aan het onderzoek, buitengewone en mogelijk vijandige ontmoetingen met mysterieuze entiteiten vast te leggen en bewijs te vinden dat ze zelf worden door iemand - of iets – worden bekeken. S3 (11x60)

Related links

Topics

Categories

Bringing human stories to life

A + E Networks UK is a media company with a portfolio of high-quality fact-based entertainment channels, which in Benelux includes The HISTORY Channel, HISTORY HD, and Crime+Investigation. The channels are broadcast 24 hours a day. The company, which is a joint venture between Hearst and UK Sky, has channels in nearly 100 countries in the UK, Scandinavia, Benelux, Central and Eastern Europe, Africa and the Middle East.

A+E Networks
1 Queen Caroline Street
W6 9YN LONDON
United Kingdom
Visit our other newsrooms