JYSK открива нов магазин в Bulgaria Mall в София

Press release -

JYSK открива нов магазин в Bulgaria Mall в София

JYSK България, скандинавската компания, която търгува с всичко за дома, отвори нов магазин в Bulgaria Mall в София на 9 юли. Това е десетият магазин в столицата за датската верига. Магазинът в Bulgaria Mall има обща площ от 1.200 м2 и се осланя на новата концепция 3.0, за търговските обекти на JYSK.

Малки зони, наподобяващи помещения от дома - дневна, трапезария и спалня, ще помогнат на клиентите как могат да комбинират предлаганите от JYSK артикули, за да създадат уютна скандинавска атмосфера, докато осветлението в магазина създава комфортно усещане в обекта и подчертава по-важните артикули.

Посетителите ще могат да намерят богат избор от градинска и интериорна мебел, декорации, аксесоари и разбира се, продукти с за по-добър и здравословен сън.

„За да отбележим откриването, сме подготвили страхотни оферти за нашите клиенти. Те ще могат да се възползват от супер цени на цялата ни продуктова гама и смятам, че е прекрасен момент за всеки, който иска да освежи дома си на по-ниска цена. Актуалната ситуация не ни позволява да направим откриването голямо събитие, както беше до сега. Но страхотните оферти и ниските цени са в основата на нашата компания и смятам, че нашите клиенти ще оценят възможността да се възползват от ниските ни цени в продължение на цяла седмица“, заявява Кристина Станкова, Регионален мениджър JYSK България.

В новооткрития магазин JYSK в Bulgaria Mall нашите клиенти ще намерят и нови попълнения в асортимента спално бельо. С класически шарки каре, геометрични форми и флорални мотиви, те поставят основата на едно цветно лято в спалнята. Всички комплекти, предлагани в JYSK, притежават сертификат OEKO-TEX 100, водещия световен стандарт за безвреден за здравето текстил.

Градинските мебели и аксесоари също ще бъдат с намаления в новия магазин JYSK в Bulgaria Mall. Най-желаните артикули от лятната колекция включват цветни градински столове, комплекти от масивна тикова дървесина с FSC сертификат, както и компактни сетове за бистро за по-малките тераси или градини.

С новооткрития магазин в столицата, JYSK България стига до 34 магазина в страната. Компанията продължава с плановете си за разрастване и откриване на нови магазини в останалата част на страната.

Categories

JYSK е международна верига от магазини със скандинавски корени, която предлага всичко за дома. Първият магазин е отворен на 2 април в Дания през 1979 г. Днес JYSK има над 2800 магазина в над 52 държави. В Германия и Австрия магазините се наричат Dänisches Bettenlager, а в останалата част на света - JYSK. JYSK е собственост на датския търговец Ларс Ларсен, който притежава известен брой компании с общ годишен оборот за финансовата 2018/2019 година (финансовата година за JYSK приключва в края на Q3, през месец септември) от 3,79 млрд. евро и печалба преди облагане в размер на 444 млн. евро.

В България JYSK стъпва на пазара през 2005 г. До днес, веригата магазини има 33 обекта в 20 български града, с общо над 300 служители.

Логистичният център на JYSK България се намира в държавен индустриален парк в Божурище. Това е и четвъртата за датската компания подобна база в света.

Related content

Scandinavian Sleeping and Living

JYSK е международна ритейл компания за домашно обзавеждане със скандинавски корени, която улеснява обзавеждането на всяка стая във всеки дом и градина.

С повече от 3300 физически и онлайн магазина в 48 държави, JYSK винаги предлага страхотни оферти и компетентно обслужване в близост до клиентите си, независимо от това по какъв начин искат да пазаруват те.

Основателят Ларс Ларсен открива първия си магазин в Дания през 1979 г. Днес, JYSK има 31.000 служители.

JYSK е собственост на семейството, което стои зад Lars Larsen Group с общ оборот от 5,9 милиарда евро за финансовата година 21/2022. Оборотът на JYSK е 5,2 милиарда евро за финансова година 2022-2023.

В България JYSK стъпва на пазара през 2005 г. До днес, веригата магазини има 52 обекта, с общо над 800 служители. Логистичният център на JYSK България се намира в държавен индустриален парк в Божурище. Това е и осмата за датската компания подобна база в света.