Skip to content
Milka obdaruje na Vianoce tých, ktorí to nečakajú

Tisková zpráva -

Milka obdaruje na Vianoce tých, ktorí to nečakajú

  • V chystanej spotrebiteľskej súťaži v rámci kampane Daruj tomu, kto to nečaká môžete poďakovať tým, ktorí si to zaslúžia
  • Rozšírenie oceňovanej reklamnej kampane sa tento rok objaví aj na bilbordoch

19. novembra 2020 – Tohtoročná vianočná kampaň značky Milka z portfólia spoločnosti Mondelēz International nadviaže na úspešný koncept spojený s obdarovávaním tých, ktorí to nečakajú. Zákazníkov zapojí aj prostredníctvom interaktívnej súťaže, ktorá bude prebiehať na facebookovom profile značky Milka. Od 23. novembra do 11. decembra tak ľudia budú môcť nominovať kohokoľvek z rodiny, svojich priateľov či známych, o ktorých vedia, že by si zaslúžili poďakovanie za nezištnú pomoc či podporu. Zo všetkých nominovaných vyberie Milka 200 víťazov, ktorých odmení vianočným balíčkom. Aktivizácia je nadstavbou minuloročnej úspešnej vianočnej televíznej reklamy, ktorá divákov prenáša do školy, v ktorej vnímavá malá zboristka poteší nepočujúceho správcu miestneho divadla čokoládovou figúrkou za pomoc s prípravou ich vystúpenia.

„Filozofia celej našej kampane je nadčasová. Spočíva v odmeňovaní tých, ktorí nezištne pomáhajú bez toho, aby čakali poďakovanie. Z tohto dôvodu sme sa v rámci tohtoročnej vianočnej sezóny pri koncepte rozhodli nielen zostať, ale tiež ho posilniť,“ uvádza Kristýna Vlasáková, manažérka značky Milka. „Preto sa kampaň objaví aj na početných bilbordoch v Bratislave a Košiciach a tiež na zástavkách mestskej hromadnej dopravy. Rovnako tak využijeme aj prostredie obchodov, kde vo vybraných predajniach zákazníci získajú za nákupy hrnček s vianočným motívom, a samozrejme zapojíme aj influencerov," komentuje aktivity Kristína Vlasáková.

Za myšlienkou aj realizáciou globálnej kampane, ktorá získala cenu World's # 1 Digital Ad Award, stojí agentúra Wieden + Kennedy Amsterdam. Toto ocenenie si odniesla z prieskumu spoločnosti Kantar v rámci štúdie Global Creative Effectiveness ako spotrebiteľsky najúčinnejšia kampaň. Lokalizované reklamné spoty tejto úspešnej kampane budú do slovenského televízneho vysielania nasadené od novembra a pobežia až do Vianoc. Digitálne formáty kampane budú okrem Facebooku a Instagramu nasadené aj na YouTube. Titulnú pieseň spotu možno v plnej verzii prehrať na Spotify.

O adaptáciu globálneho konceptu sa v regióne Česká republika, Poľsko, Slovensko a Maďarsko postarala agentúra Ogilvy. Nákup médií a spoluprácu s influencermi na slovenskom trhu zabezpečuje agentúra Wavemaker, Consumer PR aktivity zasa agentúra Native PR.

Témata

Značky


SK: Spoločnosť Mondelēz Slovensko je súčasťou skupiny spoločností Mondelēz International, ktorá je popredným svetovým výrobcom cukroviniek a pečených produktov. Skupina v súčasnosti zamestnáva viac ako 80-tisíc ľudí a svoje výrobky predáva v 150 krajinách sveta. Medzi jej najznámejšie značky patria čokolády Milka a Cadbury, sušienky Oreo a LU alebo žuvačky Trident. Do portfólia produktov na českom a slovenskom trhu patria značky BeBe Dobré ráno, Opavia, Brumík, Fidorka, Figaro, Halls, Kolonáda, Miňonky či TUC. Mondelēz International je v Českej republike a na Slovensku jednotkou vo výrobe cukroviniek a pečených produktov. V štyroch továrňach, dvoch obchodných jednotkách a centre zdieľaných služieb zamestnáva takmer 2,5 tisícky ľudí. Obchodné zastúpenie firmy tu predáva 500 produktov pod 16 značkami. Viac: www.mondelezinternational.com, www.facebook.com/mondelezinternational a www.twitter.com/MDLZ.

Kontakty pro média

Jiří Šebek

Jiří Šebek

Kontakt pro média Corporate & Government Affairs Manager Czech Republic/ Slovakia/ Hungary +420 702 932 937

Mondelez Czech Republic, Mondelez Slovakia a Mondelez Hungária jsou součástí skupiny společností Mondelēz International, která je jedním z největších výrobců cukrovinek a pečených produktů na světě.

Mondelēz International působí v České republice a na Slovensku od roku 1992. Ve čtyřech továrnách, dvou obchodních jednotkách a centru sdílených služeb zaměstnává téměř 2,5 tisíce lidí a obchodní zastoupení firmy zde prodává okolo 500 produktů pod 16 značkami.