Skip to content
BHG Finland DEFA:n kumppaniksi: Verkkokaupan tunnettu toimija lisää valikoimaansa DEFA sähköautojen latauslaitteet

Press release -

BHG Finland DEFA:n kumppaniksi: Verkkokaupan tunnettu toimija lisää valikoimaansa DEFA sähköautojen latauslaitteet

BHG Finlandin tunnetuimmat brändit taloon.com ja netrauta.fi toimittavat jatkossa DEFA sähköautojen latauslaitteita kotiin. Taloon.com ja netrauta.fi ovat monille tuttuja verkkokauppoja, joiden valikoima täydentyy nyt DEFA:n sähköautojen latausasemilla.

DEFA on tuonut markkinoille uuden sähköautojen latausaseman DEFA Powerin. Palaute asiakkailta ja sähköasentajilta laitteesta on erinomaista ja kysyntä kasvaa voimakkaasti liikenteen sähköistyessä vauhdilla. Moni kuluttaja suuntaa ostoksille nettiin, niin myös sähköauton latausasemaa hankittaessa. Taloon.com ja netrauta.fi ovat suurelle yleisölle tuttuja osoitteita tehtäessä hankintoja niin kotiin kuin kesämökillekin. Nyt näiden verkkokauppojen kautta on saatavilla myös DEFA Power ja DEFA Solid sähköauton latausasemat. Nämä saa kotiin toimitettuna ja halutessaan asennettuna.

”Liikenteen sähköistyminen näkyy jo nyt latausasemien kysynnässä ja kysyntä tulee vain kiihtymään lähiaikoina. Haluamme tarjota asiakkaillemme luotettavia, turvallisia ja laadukkaita laitteita sähköautojen lataukseen, joten DEFAn vahva brändi ja tuotteet sopivat tähän strategiaan loistavasti”, BHG Finlandin Joonas Järventie, joka toimii sähkön ja LVI:n tuoteryhmien tuotepäällikkönä, kertoo.

DEFA on yhdistänyt autoja sähköverkkoon jo 60 vuoden ajan. Uuden sukupolven latausasemamme jatkavat tätä hienoa perinnettä. ”DEFA Power on käyttäjäystävällisin älykäs latausasema markkinoilla, joka sopii kaikille autoille ja kaikkiin koteihin. Haluamme tehdä latausaseman hankkimisesta mahdollisimman helppoa. Taloon.com ja netrauta.fiovat kotitalouksille tuttuja brändejä, joiden kautta asiakkaat ovat tottuneet tekemään hankintoja. Nyt myös DEFA tuotteet ovat saatavilla muutaman klikkauksen päässä”, sanoo Sales & Operations Manager DEFA Oy, Kristian Palmari.

Mahdollisuus vierailla taloon.comin ja Netraudan Vantaan Tammiston myymälässä tutustumassa laitteeseen paikanpäällä, auttaa ostopäätöksen tekemisessä. ”Moni miettii latausaseman hankintaa ja vierailu myymälään helpottaa päätöksentekoa. Asiantuntijoilta voi kysellä lisätietoja kasvotusten ja saada vastauksia sähköautojen lataukseen liittyvissä kysymyksissä”, Palmari jatkaa.

Related links

Topics

Categories


Contacts

Kristian Palmari

Sales & Operations Manager eMobility Finland +358 40 725 8685

Related content

We believe in innovation

DEFA - More power to you!

DEFA Group
Slependveien 108
1396 Billingstad
Norway
Visit our other newsrooms