Skip to content
Oikealla: Kristian Palmari, Sales & Operations Manager, DEFA Oy ja Taneli Ikonen, Toimitusjohtaja, Nordic Plug.
Oikealla: Kristian Palmari, Sales & Operations Manager, DEFA Oy ja Taneli Ikonen, Toimitusjohtaja, Nordic Plug.

Press release -

DEFA ja Nordic Plug yhteistyöhön – verkkokaupan vahvuutena nopeat toimitukset ja sujuva asiakaspalvelu

Nordic Plug on kotimainen latausasemien ja lataustuotteiden verkkokauppa, jonka vahvuutena on asiantuntemus, nopea toimitus koko Suomeen ja sujuva asiakaspalvelu. DEFAn uusi latausasema DEFA Power löytyy Nordic Plugin valikoimasta, ja ensimmäiset laitteen tilaajat saavat latauslaitteensa jo toukokuun aikana.

Nordic Plug toimittaa ensimmäisten joukossa DEFA Power latausasemia kotilataajille. ”DEFA Power on juuri sitä, mitä kotilatausmarkkina on kauan odotellut. Kaikki älyominaisuudet, joita kotilataaja tarvitsee nyt ja tulevaisuudessa, on paketoitu laitteeseen kuluttajalle houkuttelevaan hintaan”, sanoo Nordic Plugin Taneli Ikonen (tj). ”Erityisesti pörssisähköominaisuudelle kysyntä on ollut suurta jo pitkään. Latausaseman ja sen toimintojen kehityksessä on mukana iso joukko huippuosaajia,
ja muuttuviin tarpeisiin reagoidaan nopeasti.”

Juha Kummunmäki, Nordic Plug (hpj):

"DEFA on autotarvikemarkkinoiden ykkösnimi jo vuosikymmenien ajalta, joten odotamme innolla yhteistyötä. Jaamme saman vision siitä, että niin latausaseman hankinnan kuin kotilatauskokemuksen tulee olla tehokkuuden ja turvallisuuden lisäksi vaivatonta. Yhteistyö on oikea askel matkallamme kohti markkinajohtajuutta kotilatausasemien toimittajana Suomessa."

Sales & Operations Manager DEFA Oy, Kristian Palmari:

“Hienoa, että saamme Nordic Plugin osaksi kumppaniverkostoamme. Heidän asiakaspalvelunsa laatu ja helppo saavutettavuus tekevät vaikutuksen. Markkinoilla, joissa nopea toimitus ja kattava tuotetuki ovat avainasemassa, Nordic Plug erottuu edukseen.” Nordic Plug tarjoaa kauttaan hankituille tuotteille laitetakuun lisäksi teknisen tuen koko laitteen eliniän ajaksi.

”Nyt, kun olemme lanseeranneet uuden sukupolven latauslaitteemme, DEFA Powerin, haluamme, että asiakkaat pääsevät siihen käsiksi mahdollisimman helposti. Nordic Plugin kattava asennusverkosto mahdollistaa, että latausaseman saa käyttöönsä avaimet käteen -periaatteella. Latauslaitteen hankkiminen kotiin on tehty nyt erittäin helpoksi”, Palmari summaa.

Related links

Topics

Categories


Contacts

Kristian Palmari

Sales & Operations Manager eMobility Finland +358 40 725 8685

Olli Nappari

Country Manager Auto Industry Country manager, DEFA Oy +358 400 434839

Related content

EFUEL ja DEFA allekirjoittivat yhteistyösopimuksen Pohjoismaissa: "Asiakkaat arvostavat älykkäiden latausemien valikoimaamme"

EFUEL ja DEFA allekirjoittivat yhteistyösopimuksen Pohjoismaissa: "Asiakkaat arvostavat älykkäiden latausemien valikoimaamme"

EFUEL ryhtyy toimittamaan DEFAn sähköautojen lataustuotteita Pohjoismaissa. "Tämä on erittäin hyvä uutinen. DEFA ja EFUEL sopivat täydellisesti yhteen", sanoo Martin Jonsson, DEFA eMobilityn varatoimitusjohtaja.
DEFA on vuonna 1946 perustettu norjalainen perheyritys, joka on yli 60 vuoden ajan kytkenyt ajoneuvoja sähköverkkoon. Sen sähköautojen lataustuotteiden valikoima on kattava. Yritys on t

BHG Finland DEFA:n kumppaniksi: Verkkokaupan tunnettu toimija lisää valikoimaansa DEFA sähköautojen latauslaitteet

BHG Finland DEFA:n kumppaniksi: Verkkokaupan tunnettu toimija lisää valikoimaansa DEFA sähköautojen latauslaitteet

BHG Finlandin tunnetuimmat brändit taloon.com ja netrauta.fi toimittavat jatkossa DEFA sähköautojen latauslaitteita kotiin. Taloon.com ja netrauta.fi ovat monille tuttuja verkkokauppoja, joiden valikoima täydentyy nyt DEFA:n sähköautojen latausasemilla.
DEFA on tuonut markkinoille uuden sähköautojen latausaseman DEFA Powerin. Palaute asiakkailta ja sähköasentajilta laitteesta on erinomaista ja

DEFA nousee huipulle ja ottaa johtavan aseman Pohjoismaiden latausmarkkinoilla

DEFA nousee huipulle ja ottaa johtavan aseman Pohjoismaiden latausmarkkinoilla

DEFA-konserni kertoo tänä vuonna julkaistun DEFA Power-sähköauton latausaseman onnistuneesta julkaisusta. Innovatiivinen latausasema on ottanut paikkansa asiakkaiden keskuudessa ja markkinoilla. Yhtiö on vakiinnuttanut paikkansa 25 % markkinaosuudella ennätysajassa. Siitä on tullut myös merkittävä tekijä uuden sukupolven sähköautojen latausratkaisuissa.

Enemmän kuin kilpailija
DEFA on sa

We believe in innovation

DEFA - More power to you!

DEFA Group

Slependveien 108
1396 Billingstad
Norway

Visit our other newsrooms