Skip to content
Oikealla: Kristian Palmari, Sales & Operations Manager, DEFA Oy ja Taneli Ikonen, Toimitusjohtaja, Nordic Plug.
Oikealla: Kristian Palmari, Sales & Operations Manager, DEFA Oy ja Taneli Ikonen, Toimitusjohtaja, Nordic Plug.

Press release -

DEFA ja Nordic Plug yhteistyöhön – verkkokaupan vahvuutena nopeat toimitukset ja sujuva asiakaspalvelu

Nordic Plug on kotimainen latausasemien ja lataustuotteiden verkkokauppa, jonka vahvuutena on asiantuntemus, nopea toimitus koko Suomeen ja sujuva asiakaspalvelu. DEFAn uusi latausasema DEFA Power löytyy Nordic Plugin valikoimasta, ja ensimmäiset laitteen tilaajat saavat latauslaitteensa jo toukokuun aikana.

Nordic Plug toimittaa ensimmäisten joukossa DEFA Power latausasemia kotilataajille. ”DEFA Power on juuri sitä, mitä kotilatausmarkkina on kauan odotellut. Kaikki älyominaisuudet, joita kotilataaja tarvitsee nyt ja tulevaisuudessa, on paketoitu laitteeseen kuluttajalle houkuttelevaan hintaan”, sanoo Nordic Plugin Taneli Ikonen (tj). ”Erityisesti pörssisähköominaisuudelle kysyntä on ollut suurta jo pitkään. Latausaseman ja sen toimintojen kehityksessä on mukana iso joukko huippuosaajia,
ja muuttuviin tarpeisiin reagoidaan nopeasti.”

Juha Kummunmäki, Nordic Plug (hpj):

"DEFA on autotarvikemarkkinoiden ykkösnimi jo vuosikymmenien ajalta, joten odotamme innolla yhteistyötä. Jaamme saman vision siitä, että niin latausaseman hankinnan kuin kotilatauskokemuksen tulee olla tehokkuuden ja turvallisuuden lisäksi vaivatonta. Yhteistyö on oikea askel matkallamme kohti markkinajohtajuutta kotilatausasemien toimittajana Suomessa."

Sales & Operations Manager DEFA Oy, Kristian Palmari:

“Hienoa, että saamme Nordic Plugin osaksi kumppaniverkostoamme. Heidän asiakaspalvelunsa laatu ja helppo saavutettavuus tekevät vaikutuksen. Markkinoilla, joissa nopea toimitus ja kattava tuotetuki ovat avainasemassa, Nordic Plug erottuu edukseen.” Nordic Plug tarjoaa kauttaan hankituille tuotteille laitetakuun lisäksi teknisen tuen koko laitteen eliniän ajaksi.

”Nyt, kun olemme lanseeranneet uuden sukupolven latauslaitteemme, DEFA Powerin, haluamme, että asiakkaat pääsevät siihen käsiksi mahdollisimman helposti. Nordic Plugin kattava asennusverkosto mahdollistaa, että latausaseman saa käyttöönsä avaimet käteen -periaatteella. Latauslaitteen hankkiminen kotiin on tehty nyt erittäin helpoksi”, Palmari summaa.

Related links

Topics

Categories


Contacts

Kristian Palmari

Sales & Operations Manager eMobility Finland +358 40 725 8685

Olli Nappari

Country Manager Auto Industry Country manager, DEFA Oy +358 400 434839

Related content

We believe in innovation

DEFA - More power to you!

DEFA Group
Slependveien 108
1396 Billingstad
Norway
Visit our other newsrooms